Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De még akkor is megérné a Kinga közelében lehetnél
Hm, valóban.
Pl ha szűkös a hely nálatok akkor mondjuk nem vinném az asszonyt és aludhatnék Kingával, te meg kényelmesen a másik szobában és így szinte fel sem tűnne hogy ott vagyok.
Komolyra fordítva: a Hondát nagyon szét kell szedni ahhoz hogy festeni lehessen ezért a az azzal odamenős verzió nem működik, ráadásul műszaki sincs rajta. Zsoltit és téged nem szívesen terhelnélek ilyesmivel és gondolom Gidával is beszélnem kéne hogy mégis mit akarok. Mivel Gida alapban olcsóbbnak mondja az egészet így még az is lehet hogy megéri a plusz üzemanyagköltséget, és legalább a rönó kip.rendszere is kiég a sok városi menet után.
A meghívás és a segítő szándék viszont nagyon kedves tőled, ezt nem felejtem el. (vagy csak fondorlatos módon meg akarod csináltatni velem a doboztartót amíg ott vagyok )
. . . . hajrá
Tiszta Zimmer Feri, mi?
Na megyek, indul a DRZ 400 néző projekt.
Te bazdmeg megint be vagy rúgva Írni sem tudsz
Legyezteted Robival. Mit legyeztet? Robin fűszoknya lesz Ábrus meg fekszik és koktél szürcsölget a nyugágyon mi?
Legyezteted Robival az időpontot, felrakod hátra az asszonyt és lejöttök ide Debrecenbe. Nézünk nektek valami fain kis panziót, ahol el lesztek 2-3 napot míg elkészül a GW. Addig amíg a motor darabokban kaptok egy 600-es FZR-t, hogy tudjatok mozogni. Szétnéztek a környéken, de akár az augusztus 20-i virágkarneválra is jöhettek, csak akkor qva hamar el kell kezdeni keresgélni.(egyébként nálam is aludhattok, csak 4 embernek picit már szűkös, de szívesen látunk Titeket)
Lehet ugyanannyiba áll meg végül a dolog, de volt benne egy hosszú hétvége, és már az asszony is örül neki, hogy GW-d van.
(egyébként ha a fenti megoldás nem nyerő, akkor javaslom Zsoltival egyeztetni. Hátha jön Debrecenbe megint valamikor. Beadja nekem a melóhelyre a fényezendő idomokat, énmeg kiszaladok vele Robihoz, és fényezés projekt indul. Ha kész, GW-re ülsz, lejössz. Felhánnyuk az idomokat, este 3-an berugunk, valahun megalszunk, oszt másnap mehetsz haza a frissen fújt, (esetleg frissen lehányt) GW-vel)
Van itt alternatíva több is.
tegnap is hiba nélkül mentem azzal nincs gond a lélekkel volt baj a múltkor is 2 feles vizsga előtt megoldja
hát, nem tudom
mi lenne a jobb
Aha holnap 11:50kor vizsgázok 9kor kint leszek még 1 et vezetni de lehet nem is kéne már előtte
hm.. aki egyszer farkast kiált..
van valami ilyen tanmese...

Holnap mész ugye? Menni fog!

Mikor segédmotorra vizsgáztam, annyira halott volt a babetta, hogy néha kellett tekeréssel segíteni neki

1992. nov. huszon valamennyi.
mi voltunk az utolsó vizsgázók, akiknek csak rutinozni kellett
TÉNYLEG! Zsolti is ezzel bakkerált tegnap hogy kamuzok. elbuktam lefagytam.
háló

most kettesben vagyunk:
tényleg elbuktad a rutint?
Jó reggelt
Jó reggelt!

ábrus!

mennyi/ milyen festékkel számolták azt a 60 ezret? elég ijesztőnek hangzik

vagy ebbe beszámolta már az egyéb anyagot is? (filler, gitt, csisz papírok, egyebek...)
. Há mimi
Jó reggelt
A vázat nem is kell, azt megoldom. A dobozokat és a fejidomot kell szétszedni hogy ne legyenek rajta a felsoroltak mivel ők nem szarakodnak ilyesmivel.
Azt mondtam hogy október környékén lehetne festés, az neked jó akkor is? Bár a szállítás még mindig problémás mert postán ez mennyiségre sok és eltörik a postások, ha meg viszem-hozom az benzinben egy 20-as.
A számodat meg nem tudom.
Ha ezresé akkor rá.
Na csakhogy ne beszéljünk el egymás mellet!
Én a vázat nem gondoltam festeni,csak az elmeket.
Van 1 lehetőség ami a gyöngyházfestéshez megtévesztésig hasonlít,viszont árban sokkal jobb.
Másik válltozat a sima metál bordó szin(nem gyöngy,de szép),ami még jobb árban.
És van még 1 lehetőség,a rámbízodmetálfehér,vagy a rámbízodmetálezüst,ami árban verhetetlen.
Mindenesetre a száztizet látatlanban is sokallom (az én áraimhoz képest)
Nem rábeszélésképpen,mert van sok munkám,de ha felhívsz szívesen segítek.
Meg lehet azt szépen csinálni sokkal sokkal olcsóban!
Én 1-órától 8-ig barackot főztem,nekem is úgy fáj a hátam,mintha cipekedtem volna!
Tartalékban van,arra ügyelni kell,hogy a Rexnord-nál egy tipuson belül is több teljesítményszintű lánc van.Itt a munkahelyemen ezt rendelik,elég jól bírja,pedig kap hideget-meleget,vizet,még gőzt is!
de ez a rohhadék dobozcipelgetés... lakásból kiii, kocsira ráá, kocsiróóó leeee, lakásba beeee még jó, hogy holnap, a nagyobb cuccoknál nem leszek itt
mááár az új lakásban hajcsizunk ma