Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyula, waze, úgy beszélsz, mint egy vén tatter
Én még annyival sem megyek.
Hát hogyan dumálhatnék másképp, ha nem ezresem lenne?

Amúgy nekem simán elég lenne egy 500-as.
Kétütemű 4 hengeres, verseny replika, 130 lóval és 140kg-al
Nem is neked szólt a dörgedelem, hanem úgy általában, a szemléletnek
Mesukám kösd fel a gatyát beindult a guriga felétek
http://www.idokep.hu/radar
Jó bizony! Bár melóztam,és csak a szünetekben láttam valamit belőle. Már eldugják a pihenőben lévő Tv távkapcsolóját a kollégáim,mert nem szeretik a bringaversenyt. Na de majd este visszanézem. Családi kultúrműsor!
Sanyikám nagyon jó volt a tour
Sziasztok! Hát ma sem volt hideg,nem fáztam a buszban. Nálunk most is 36 fok van.
Na meg akarják szüntetni hogy autójogsival lehessen robit vezetni. 800balesetet okoztak ezek tavaly
Hurrá esik az esőőőőőőőő
ami nekem van 5800 liter bír tolni óránként, de 1,5 bar-nál kapcsol be, és 3-nál ki, az-az névleges olyan 1,6-al bír tolni kb. De elég.
annyi van, hogy pl. nem megy a mosógép ha zuhanyzol. kibirható
jéé tényleg...élőbe azért más
"#10 kutya.
#6, mlas:
sajnos kevés a "józan" motor, a gyárak is a csúcsteljesítménnyel kápráztatják el a vásárlókat, hiszen a kezelhetőséggel és a nyomaték adattal nehezebb eladni a motort.
ha olyan motort akarok, ami nem szenved kétezer méter felett, amikor 4-500 kiló teher van rajta, akkor a Kawa kínálatában nem találok olyan százlovas motort, ami kiszolgálná ezt. Pedig egy 800-1000 köbcentis, nyomatékos allrounder simán megfelelne erre a célra, de egyszerűen nincs ilyen az árlistában.
a motorokra is igaz a mondás, miszerint mindenki a lóerőért fizet a kasszánál, hogy aztán egész életében a nyomatékot használja az utakon..."
"+ 3
#22 kutya.
"ha a Kawa nem gyárt motort erre a célra, akkor nem Kawát kell venni."
ez nekem nem opció, de azért kösz a tippet :)
nyilván, ha tehetném, akkor én is R1200 R, vagy 1200 GS boxerrel túráznék, hiszen kevés jobb motor készült ilyen célra, de amíg egy vidéki kocsma árát kérik el értük, addig sajna nekem nem elérhető egyik sem...
július 8. 10:05"
Nézd meg az adatlapomon a fotóknál.
Pupué király,igaz sokat is tornázott rajta!
kíváncsi vagyok a gépedre
Rendben,de nagy távokat nem vállalok be mert a láncom eléggé szar állapotú,szakaszosan van nyúlva de nagyondurván
Nem Pesten vagyok hanem mogyoródon. Akkor 1 köpésre vagy jövőhéten kézbe a jogsi és megdumálunk valamit.
Sződliget,valamikor összefuthatnánk ha gondolod szoktam járni pestre is.
Nyugi,ezen nem kell összeveszni.Igen,erősebb és jobban gyorsul,de nehezebb,és az sajna a hátamnak nem mindegy..Meg a másik:így nemigen esem kísértésbe egy kis száguldásra,Kati már a 105-öt is sokallja,és a pénztárcám is biztonságban van.Megvehettem volna Zsoltiét,volt rá keret,de én szeretnék mindig hazaérni,és arra elég.Ha egyszer váltani kell,egy izmosabb sporttúra gépre cserélem.Tetszik a GSF1250-es 108Nm nyomatéka,de az se könnyű sajna.
kösziköszi
Pest-megyén belül merre laksz?
Na jó üsse kavics nyomtam 1 tetsziket