Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mentem melóba.

Nem egy sisakkamerás onboard és most először csináltak ilyet de:link
1-4 102,5-es
2-3 100-as
mert?
Most értem haza a partrol de milyen balszerencsés vagyok
persze, a kicsivel el se indulnék. csak jó lenne menni, mert gyönyörű hely és hatalmas élmény lenne.
hát nem ádámmal...neki is csak addig voltam jó, amíg kellettek a vizsgára az alkatrészek..

egy motorszerelő srác ismerősömmel. cnc-s, ő fogja az exupot is megcsinálni.
Egyébként elhiszem hogy mennél de ahhoz kell egy nagyobb gép, a tapasztalatok azt mutatják hogy 600-as alatt lehet de nem érdemes odamenni mert csak kínlódás lesz a ridernek és a gépnek is. (két személlyel teljesen esélytelen)
Mielőtt fellázadnának a kisebb löketérfogatú tulajdonosok: nem, nem azért mert nem megy fel, felmegy. De a nyomatékhiány miatt szét kell forgatni a gépet és az többszáz km-en idegörlő és fárasztó mivel a hágók rohadt hosszan emelkednek és a hajtűkben szinte megállva kell befordulni és persze itt is folyamatosan emelkedik tovább.
Minimum 600-as gép kell, de ha utas és csomag is van akkor min. 750 mert az kb olyan mint ez a GSX de inkább 1000. (FZR-ről van szó persze)
Az ezressel már izomból (azaz nyomatékból) lehetne könnyedén haladni felfelé, itt-ott a GSX-nek is elkelt volna némi + Nm és lökettérfogat. (Zsoltinak biztos nem lenne gondja a 12-essel)
Kivel csináltad?
Én is azt használok huszonakárhány éve de még sosem volt ilyen gondom.
Innen indul a Duna és így lesz egyre nagyobb. (az utolsó képen a vízben álló turista természetesen Magyar)
szija Prof, mindjárt meglesem neked :)
stelvio pass, erről beszéltem nektek 1-2 hónapja...gyönyörű hely, én is mennék

már összeraktuk és pöpec, exup viszont kuka, de azt is megoldjuk.

egy kérdés: ha a gyertyákat sárgaréz kefével csiszoltam telibe, az valóban gáz? állítólag lerakódik rá valami réteg emiatt idővel.. ?
Hali P071!

Nem tudod, hogy mekkora az alapjárati fúvóka benne gyárilag?
Ghostbiker és neje:
ja ez volt az a gép teljesen megértelek amúgy, ahogy tankolgatom a majestyt, mindig eszembe jut, hogy egy "rendes" motorba pont kb kétszer ennyit tolnék, de még a 250esbe is legalább másfélszer... most pl full porzott a tank, és 3600 körül már a betöltőnyílás pereménél volt a benya csak ez a rohadt kipufftömítés. mi a faszom 4500ft azon?
veled beszéltem egyszer telefonon szerintem... fekete vagy nagyonsötét ezres, nem? nagyon vagány volt...
ez a 400as nagyon jó kis gép, egy sportmotoros srácé volt, elég sokat foglalkozott vele, ahogy láttam!
Ügyesen bepasszintani az úszók tartóit! (amin az "O" gyűrű van)
igyekszem
Ako vigyázz vele
Mer, ki nem szereti?
Habár van egy kollégám az annyira nem csipi. Konkrétan olyan meleg, ha a hasára köpsz sistereg.
Ha egyszer szeretem vagy inkább mostanság csak szeretném