Most rendeltem 1et, házi vízmű, tartállyal, meg LEO 90/55 szivattyúval.
3 baron kéne 50 liter, remélem, tudni fogja a kutam, nem nagyon van "kedvem" másikat fúratni
Ez pont olyan volt mint valamelyik kutya valamelyik cikkénél, hogy KÉNYTELEN VOLT MEGVENNI az 1,4-es kawát.
Eszem-faszom megáll az ilyentől, 15-20 éve örült az ember hogy lyuk volt a seggén, meg tudott tankolni a pereggyesbe, most meg muszáj 3 milláért gépet venni, mert a többi szutyok. Valami nagyon el van itt baszódva kéremszépen.
(közben megnéztem az árát 4.320.000,-Ft)
Jó reggelt. Nekem is behányt a szivattyúm, nincs víz. Csak azt tudnám, hogy tudják úgy megcsinálni, hogy 3 év gari van a szivattyúra és 3 év 2 hónapja vettem....
Másutt is ezt mondják, hogy azért kell 100+ lovas motor, a túrázás hegyre/kétszemély... hát persze
A 20 lovas MZ-vel is elmentünk 2en mindenhova, ismerősök meg Erdélybe-Alpokba Pannóniával... a kicsi FZR-el meg nem oda nem jó menni, (mert a 40 lova elég lenne mindenre) hanem sehova, ha nem szereted hallani a 9000+ fordulatot.
És ha nem megy fel "nyomatékból", akkor 1et vissza kell váltani
Szal azt akarom kihozni ebből, hogy a lovaknak ehhez semmi köze, elég 30 is, de ne fulladozzon 2000-nél, és ne kelljen sergetni 10000-el.
Tehát a kis frézi tökéletesen alkalmatlan erre, meg sztem a Zsótié is, az meg túl brutál és hirtelen egy ilyen hajtűs/vizes úthoz - igazából a nagyfrézi se tökéletes erre.
A BMW boxer, vagy némely 6-800-as túraenduró - azok erre vannak, egyik se lóerőgyár.
Azt mi se értettük,miért váltott Fzr-ől arra a szecskavágóra!
Nekem 500-om van,gépkönyv NGK CR8-CR9-et ír,mivel én 8000-fölé nemigen pörgetem,CR8-ast raktam bele.Ha hajtani akarod akkor a kilences kell bele,nyugisabb tempónál jó a nyolcas is.
Szép jó reggelt mindenkinek! Szia Ádám. Igen velem beszéltél telefonon nekem volt az a fekete 1000-es. A mai napig sajnálom,hogy eladtam. Akkor te ismerted a srácot akié volt a kis 400-as? nagyon príma kis gép semmi gondom vele csak szeretnék egy karbiszinkront csináltatni és ha már szedődik a gépezet arra gondoltam,hogy a gyertyákat is ki cserélem ki tudja mikoriak. Csodálkoztam mikor el adtad a géped,hogy átnyergeltél robogóra.
Ma reggeli 7:58-as levél: "rendelés állapota: postázva"
Ezek nem úgy melóznak, mint én...
3 baron kéne 50 liter, remélem, tudni fogja a kutam, nem nagyon van "kedvem" másikat fúratni
meg különben is nem tetszik, olyan mintha elfolynának rajta az idomok
ez meg mintha rétestésztába lenne burkolva
Eszem-faszom megáll az ilyentől, 15-20 éve örült az ember hogy lyuk volt a seggén, meg tudott tankolni a pereggyesbe, most meg muszáj 3 milláért gépet venni, mert a többi szutyok. Valami nagyon el van itt baszódva kéremszépen.
(közben megnéztem az árát 4.320.000,-Ft)
A 20 lovas MZ-vel is elmentünk 2en mindenhova, ismerősök meg Erdélybe-Alpokba Pannóniával... a kicsi FZR-el meg nem oda nem jó menni, (mert a 40 lova elég lenne mindenre) hanem sehova, ha nem szereted hallani a 9000+ fordulatot.
És ha nem megy fel "nyomatékból", akkor 1et vissza kell váltani
Szal azt akarom kihozni ebből, hogy a lovaknak ehhez semmi köze, elég 30 is, de ne fulladozzon 2000-nél, és ne kelljen sergetni 10000-el.
Tehát a kis frézi tökéletesen alkalmatlan erre, meg sztem a Zsótié is, az meg túl brutál és hirtelen egy ilyen hajtűs/vizes úthoz - igazából a nagyfrézi se tökéletes erre.
A BMW boxer, vagy némely 6-800-as túraenduró - azok erre vannak, egyik se lóerőgyár.
http://youtu.be/4BxzCEbSFds
Én is szívesen elmennék egy ilyen túrára, de biztos nem az FZR-el,
Az erre nemigazán való.
+ magamban se érzek annyit, hogy kibírjam.
Nekem 500-om van,gépkönyv NGK CR8-CR9-et ír,mivel én 8000-fölé nemigen pörgetem,CR8-ast raktam bele.Ha hajtani akarod akkor a kilences kell bele,nyugisabb tempónál jó a nyolcas is.