Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na itthon ezek buzik azt mondták hogy nincs elsőbbségi kérelem jogsira és max 28 nap
Ja és lehet az FZR vs.FZ párositás 750-1000 közt de mostan mennem köl majd este visszajövök
Igazság szerint holnap már pakolni szeretnék az elsö garázsbol a hátsóba (Mán ideje) Aztán megtámadni az ajtó,ablak beépitést .De mindneképpen mennnyi akarok majdan felétek de nem mostra terveztem . Majd még eldöntöm . Na megyek most is csinyálni. Este meg partozni mert olyan pina szag van mán itten ,hogy ide is elhoza apartrol
Olyan blokk lenne az igazi, amit üzemképes állapotban lehetne megtekinteni.
Nem akarok zsákba macskát vásárolni.
Na kapjad bééé
Szikin tőlünk 20 km. Nagymesterék ott vannak.
Pasiztá? Nas neeeeeeeeeeeeeeee
Holnap hívlak én, de mosyt kivagyok.
Tegnapelött éjel mi volt majd elmesélem
Akartalak híni ma mán én is de már ithonrol nem megyek sehá se és a telomrol meg lefogyot a píííz Mostmán csak holnap töltök reá
A végén irtak itt is van
Mármint nálatok kamionos találka?
Szóval: Varga pékség, kiszállítás Szeged. Váltós sofőr, 4 útvonal. Kurvasok meló baszott meleg. De jó csajok.
Ezt a blokkot nagyon régen ugy hírdete az illetö ,hogy fötengö csapágyakat is cserélt benne aztán valami zörgö hangja lett de mégegyszer nem akarta szét szedni mán Nekem nem kéne
Holnap hívlak, beszélünk.
Kemény. Kamionos találkozó van. Gyövöl holnap? mVagy valaki.
Ha nem megy tölem mehet a biznic amit mondtál hely van mán !
És milyen a munka?
Helló mindenkinek Mivan vazzeg lábfejre is gyursz?
Szasztok. Zsóti valszeg kihagy., mert kenyereséknél a hétvége is meló. De ha megyek, meghúzódom egy távoli sarokba hogy senkit se zavarjak.
Basszameg megcsípett valami pók, vagy kígyó, skorpió nem tudom még ez előtti éjszaka, alig bírok járni...
Igazad van, ez a megoldás.
Megkommenteltem ezt a "Csendes pusztító" cikket, és már 18 lájknál tartok
Sokak szívéből szólottam
ne szarozz az átszerelésseltedd bele ezt a blokkot azt szevasz van
Akkor muszály lesz motorblokk cserét végre hajtani, hogy 1000-es legyen a mocim.
Sátorhely az mindig van.
Mert aki a sátor tetején lakik, annak sátoraljaújhely...