Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

18-ast nem láttam még. Enyémen is az volt de valamiből csinált.
Nem. 3000ft ért már lehet venni zsír újat annyit megér nekem is mint amennyiért adnám.
Söndörkém láttad a futamot? ezek betegek pireneusok királya lesz holnap a szakasz
De mi a fenének? Jó az 750-esként. Annyival nem lesz jobb és a váz meg a futómű még marad ugyanaz. (de ezt mintha évekkel ezelőtt már leírtam volna valakinek )
Én hagynám a francba. Tudom hogy páran görcsölnek azon hogy fejlesszék a gépet (FZ-t FZR-ré, Genesist Exuppá) hogy jobb legyen de kb tök semmi értelme, ha csak nem az hogy szeretnek szerelni és kísérletezni velük. (de egyébként baromság)
Én amikor vettem Frét előtte egy nagyon megkímélt gyári állapotú teljesidomos FZ 750 (Pécsen volt eladó) volt kinézve (csak Fré meg itt volt helyben egy "ismerősé" hogy baszódna meg) amit meg is vettem volna.
Ha azt veszem , azon én nem variáltam volna semmit csak pár dobozt rá és kész, semmi több, mert az úgy jó ahogy van. Persze nem vagyunk egyformák.
A 18-as lánckereket nem akarod eladni nekem?
Mivel te úgyse használod. Kérdés milyen állapotú?
Én vagyok 125 a motorom 240 az 365kg +csomi üza stb 60kg 425kg és repül a madárkám 250el mint a sólyom vadászat közbe
Én a 750-es FZ-t hízlalom, hogy 1000-es legyen, mert nem érkezek veled.
5 hét van addig nehogy már ne lehessen azt elintézni
Nem baj akkor utolsó emberig küzdök majd
igaz.
akkor biza megszexualizálják a hátsód mert az olyan mint ha nem is lenne.az más ha már van csak érvényesítened kell.
A lejárt jogosítvány esetében 1-2 hétig csak az igazolás volt nálam hogy intéződik a cucc, mondjuk nem igazoltattak, de ha abban az esetben ez elfogadott dolog, akkor talán nem fognak veled szívózni most sem.
Szerintetek mennyire sexuálnak meg ha megyek a motorral és most elkapnak és megmutatom nekik a nagypapirom hogy elvileg van csak kézbe még nincs . Mert rajta nincs a papíron hogy nem vezethetek és ügye az ügyintéző csaj meg nem mondta hogy nem lehet
Gyógyulj vazze jövőhét végén kéne menni 1 túrát a tali útvonalon
keményen akkor hangosabb, lazán akkor halkabb asszem de csak gondolom
Láttatok már menetes rögzítésű kipufogót?

Mire rájöttem hogy a K&RJ dobom így van szerelve, majdnem szétvertem az egészet.
Hogy kell ezeket megtömni hogy faszányos legyen?
viszont így nem fogsz tudni menekülni
Muszály megint fogytam 2 kilót 1 hét alatt 125kg vagyok 127ről és elveszik a tekintélyem a srácok meglátnak Pupu gyengül és agyonvernek a sok szemétségért amit adtam nekik
ez aztán a kalória bomba! én is befalnék 2-t!
Sanyibácsi én úgy szeretlek ezért eszem 1 kis fánkot
Az pók menj dokihoz ez nem szép
Mivel FZ 1000-est még nem láttam, csak FZR 1000-est, így én készitek egy egyedi FZ 1000-es mocit.
az szívás.de reméljük hogy a talira kézben lesz!