De addig a 105-ig a nem mindegy! Emelkedőn két személlyel a nem mindegy hogy milyen lazán lehet menni az ezressel. Nem kell gyorsan, csak az a bámulatos könnyedség ami a gázmarkolat mozdítására történik, az számít igazán. (de egy olyannak magyarázom aki 600-assal jár? Vaknak a pirosat? )
Mlas meg hallgasson! Minek jár akkor ezressel? Pont ő mondta hogy " nem is értem hogy hogy tud valaki nemezrest venni" (egyébként egyetértek )
Nekem az előző (esztergályos) gazdája Ferritből (qrva kemény anyag) csinált rá hátsó féktárcsát de nem jó, mert a hőtől elhúzódott és hullámos lett meg nyikorog és rozsdásodik is (kopni nemigen kopott az tény). Nem véletlenül ilyen drága egy új tárcsa, az anyagminőség ami a betéttel együtt "dolgozik" nagyon nem mindegy! Nem javaslom a csinált tárcsát.
(tudom a saválló nem rohad)
Mintha csak a vizsgabiztosnak mondanád..... Már látom lelki szemeim előtt, eléhajolsz, villanyakból elhajlítod a teleszkópszárakat, majd közlöd, hogy szerinted ez ok.
Na elő lépés egyenes a motor a kormányt jobbra balra forgatod középállásnál nem lehet döccenő benne nem szorulhat könnyen kell járnia. 2 lépés eredetileg közép sztenderen kéne lennie de nincs nekünk leguggolsz a motor elé megfogod a 2 teleszkópot alul és előre hátra megrángatod finoman ha érzel kottyanást akkor szar.
Mlas meg hallgasson! Minek jár akkor ezressel? Pont ő mondta hogy " nem is értem hogy hogy tud valaki nemezrest venni" (egyébként egyetértek
(tudom a saválló nem rohad)
na de akartam már kérdezni. a kormánycsapágyat hogyan tudom megvizsgálni hogy jó-e?