Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már leírtam hogy tudod megállapítani
megnezed enyemet, es meglatod mi a nem jo.
De addig a 105-ig a nem mindegy! Emelkedőn két személlyel a nem mindegy hogy milyen lazán lehet menni az ezressel. Nem kell gyorsan, csak az a bámulatos könnyedség ami a gázmarkolat mozdítására történik, az számít igazán. (de egy olyannak magyarázom aki 600-assal jár? Vaknak a pirosat? )
Mlas meg hallgasson! Minek jár akkor ezressel? Pont ő mondta hogy " nem is értem hogy hogy tud valaki nemezrest venni" (egyébként egyetértek )
Nekem az előző (esztergályos) gazdája Ferritből (qrva kemény anyag) csinált rá hátsó féktárcsát de nem jó, mert a hőtől elhúzódott és hullámos lett meg nyikorog és rozsdásodik is (kopni nemigen kopott az tény). Nem véletlenül ilyen drága egy új tárcsa, az anyagminőség ami a betéttel együtt "dolgozik" nagyon nem mindegy! Nem javaslom a csinált tárcsát.
(tudom a saválló nem rohad)
mindegy hogy 1000 vagy 500-as van a Gyulának.105-s tempónál lényegtelen.
remélem hogy ilyen nálunk soha sem lesz! link
Elhamarkodott kijelentések előtt ki kellene próbálnod egy ezrest. (utána lehet furcsán éreznéd magad az 500-ason)
Lóerőről egy szót sem szóltam.
Hát emrém ez azért nem egészen így volt.
akkor az enyém ezek szerint jó. nekem nem szóltak pedig májusba vizsgáztattam. remélem nem is lesz vele gond!
A múlkor az egyik havernak vizsgáztattunk egy SV 1000-s Suzukit, és görbe volt a féktárcsa, ezért nem engedték át a vizsgán.
miért írtam volna hogy görbe mikor nem az. csak szerintem vékony már
Azt hittem azt irod, hogy görbe.
fekpad utan a vizsgabiztos
pontosan a cb-ből csináltam 1 döntött telós bobbert
Mintha csak a vizsgabiztosnak mondanád..... Már látom lelki szemeim előtt, eléhajolsz, villanyakból elhajlítod a teleszkópszárakat, majd közlöd, hogy szerinted ez ok.
Na elő lépés egyenes a motor a kormányt jobbra balra forgatod középállásnál nem lehet döccenő benne nem szorulhat könnyen kell járnia. 2 lépés eredetileg közép sztenderen kéne lennie de nincs nekünk leguggolsz a motor elé megfogod a 2 teleszkópot alul és előre hátra megrángatod finoman ha érzel kottyanást akkor szar.
Mikor vizsgáztál motorra? Ott az elindulás előtti kötelező átnézéshez tartozik a kormánycsapágy ellenőrzése.
na és ő honnan tudja.mert ha Thomas nem vette észre meg senki más akkor az a pasi aki 5 percig lát egy autót meg motort miből állapította meg?

na de akartam már kérdezni. a kormánycsapágyat hogyan tudom megvizsgálni hogy jó-e?
Műszakin a vizsgáztató
és akkor ki mondta hogy rossz?
Zsear! Pupukám oda belevetődünk aztán eliszogatjuk a hideg söröcskét!
320as úszó