Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áá nem
kuplung

de még gondolkozok, hátha van más is
mivan, drága?
fék
Kérdés, neked milyen tárcsád van?
de ez 1 kuriózum ilyen tutira nem jön szembe veled soha sehol
Vazze Csövikém itt laksz 1 köpésre 15 perc. Na akkor vége a nyugodt napoknak megyek át hozzátok bayern meccset nézni.
De nem 1xű oda bejutni
Azért ez így királyságos nem? " óriási medanzsé is ott figyel
Mesukám látod.
Tényleg szakik mi a kopáshatár az én frézim első tárcsájának?
van oylan rossz az is,mint az enyem a gond az,h en meg a mostanin se erzem,h utne,v barmi baja lenne.szep vastag,meg jo,meg minden.nem tudom megallapitani,h a hasznalt az milyen.leforditva en nem az az ember vagyok,aki meg tud venni egy hasznalt tarcsat.persze ha vkinek jo szemei vannak,es tudja mit kell nezni,es mondjuk venne nekem,az mar mas kerdes:)
ezt láttam már.minden tisztelet a pilótának és a gépnek!
és azon nem gondolkodtál hogy egy donormotorból vegyél?
. . . .
Sanyikám 1 kis olvasni való
link
Így értettem, de én gyorsra nem biztos hogy felraknám......

Krosszon elmegy, nem kell túl gyorsan megállni, meg ott a hátsó az isten, de van olyan aki használja speeden is....
battlax BT56
Keresek is gumit csak nem tudom ilyet vegyek hátul bridgestone van valami d209 asszem messze van és meleg nem megyek ki megnézni
most már olyan tempót fogok menni hogy csak na lecserélem az első gumit és végetek
csak ha tempot jossz
hát nemtom lehet nem véletlenül úszóágyas a tárcsa de ehhez már pont nem értek inkább kifizetek 70 et két tárcsáért mint 30-40et amiről nem tudok semmit ki hogy milyen anyagból csinálja jó napja volt e vagy asszony elhagyta a fék nem játékszer szerintem. De ha lecseréled akkor szigorúan csak előttem mehetsz majd mögöttem nem
passz.fogalmam sincs,h jo-e,meg nem neztem de lehet inkabb csinaltatok 15-20-ert olyan alakut,amilyet en akarok.igaz az nem uszoagyas,de szep
ugyanannyi,mint az enyemhez.57-59-34
3he hez nincs olcsó első csak hátsó lucas van 57000 ért nem lehet hogy az 1 el előttinek jó a tárcsája a tiédre?