Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megvolt a djesznó vágás.
felkerült a tanktáska + volt ma 70 km.
mi bizonyítja a legjobban, hogy keveset motorozom?
- nemtoom mennyi a tartalék liter
- nemtoom melyik állásban van tartalékon (úgy kellett kérjek egy zseblámpát, hogy belessek a feliratra)
- fáj a csuklóm mint állat.
- fáj a derekam mint állat.
amit megtudtam:
hol a tartalék, gecimód jó motorozni még déli 12-kor is és hogy többet kellene, a DRZ 400 határozott gázra 2-be kerékre veri magát, elfér egy doboz toros káposzta és 10 tojás a tanktáskában.
Szevasztok!
Honnan tudtad, hogy Balatonszandi alatt csajok voltak a kecóban. És fiúk nélkül....
Már megint a csajoknak hiszel látod ha engem kérdezel tuti esőt küldtem volna
moto2 rajt 2 perc
Aszonta a Noémi barátosnőm nme lesz olyan meleg Erre meglehet sülni
Most mennek Pistihez szólni hogy ne csorgassa a nyálát tovább, mert meg kell nyitni a sió csatornát
Olyan nuna illat van ,hogy szerintem nektek is vagy 2 nappal elöbb kel majd jöni ,hogy kiszelözön a villátokbol
Jó napokat! Na milyen a felhozatal a balcsiparton?
Jó napokat! Ebbe pont van belevalo kulcsom
Motorino szeretnék telexelni egy mail-t, alu hegesztés témakörben... Ha jól emlékszem profi vagy ebben.
Szerintem ezt árulták nemrég kompletten szétszedve motorhibásan 80ért...
Jászipapa!
Én is gratulálok, sok boldogságot és egészséget kivánok.
Gratulálunk mi is jaszi! Egészséget mindenkinek!
Nekem meg nyáron VAKACOL megcsinálom és jó lesz ez is.
GRATULÁLOK!
Nekem a télen vakacolt a kuplung rendszer, aztán megcsináltam, azóta tökéletesen müködik.
Nem csinálom meg akkor idén se motoroznék
Nem azt mondtad hogy megcsinálod bovdenesre?
Mert akkor nem jó.
ez szerintetek jó lehet nekem? Nagyon fáj a mutaó és a matatató ujjam mert szinte csak azzal érem el a kuplungkart és kéne 1 állítható nekem
kuplungkar YAMAHA YZF 750 R7 (99-02) / YZF 1000 R THUNDERCACE (96-01) / XJR 1200 (95-98) / XJR 1300 SP (99-06)
http://www.moped91.com/portal/..." target="_blank">link
a picsába, lebuktam