lehet
Már nem nagyon emlékszek az idő tájt sok mindenre. De arra igen hogy éppen katona voltam, és a karácsonyi eltáv alkalmával mentem letenni a rutint 92 dec 19-én. Motorom természetesen nem volt, ott kértem kölcsön egy 250-es ETZ-t aminek elsőre nem működött a féklámpája. De 1-2 jó helyre mért ütéssel megjavítottuk, és megvolt a vizsga.
Nálam túra tempó 5500 fordulaton 110km/h és 7000 ford. 140km/h között. Fogyasztása elég vegyes, volt hogy 5l körül volt hosszú távon, de ha húzza neki az ember akkor eszik rendesen, vegyesben 6-7 literrel el lehet járkálni. Itt még sem injektor, sem elektronika ami gondolkodna a driver helyet. Ha próbálod a gépet gyorsuláskor ne akadjon, ne legyen torpanás vagy lyuk a fordulatszában. Igazából 5000 körül kezd életre kelni, de 6.-ik ban is simán tudok 50-60-al közlekedni. Egyébként azt hogy mennyire megbízható nem tudom, mivel nem sokat mentem vele, de úton még nem hagyott ott, viszont mint minden öreg gép ezzel is foglalkozni kell, nem is keveset. Nekem is voltak problémáim vele, elsősorban a karbi beállítással, meg telószárat kellett cserélem. A töbi az abból adódott hogy szinte állandóan faragom a gépet. Ha bele kell nyúlni elég drága az alkatrész.
Egyéb motorvásárlási jótanácsok
Nagyon én sem értek hozzá, de elég jó néz ki.
Ki kell próbálni, mondjuk ennyi pénzért sokkal korszerűbb hasonló teljesítményű gépet nem kapsz.
Ha húzod neki mindegyik eszi az olajat, de én csak túrázásra használom és még nem nagyon kellett utána töltenem.
Amire figyelni kell: Telószárakon ne legyen semmilyen felverődé, rozsda mert hiába az új szimering, pár km és megint cseréni kell, mert kieszi.
Fék jó legyen, féktárcsákon nem lehet hullám, repedés. Elég drága a cseréje. A hangját nem az új gépekéhez hasonlítsad, mert ezek ha jók akkor sem annyira zajtalanok mint egy újabb szerkezet.
Már nem nagyon emlékszek az idő tájt sok mindenre. De arra igen hogy éppen katona voltam, és a karácsonyi eltáv alkalmával mentem letenni a rutint 92 dec 19-én. Motorom természetesen nem volt, ott kértem kölcsön egy 250-es ETZ-t aminek elsőre nem működött a féklámpája. De 1-2 jó helyre mért ütéssel megjavítottuk, és megvolt a vizsga.
Én az utolsók között tettem le a jogsit 92 decemberében.
Akkor még az A kategória korlátlan volt.
Egyéb motorvásárlási jótanácsok
link
link
Emre, te vagy az én emberem. Köszi a segítséget!
Am. jól húz, fogyasztása, utazója stb. hogyan alakul, írnál róla egy keveset?
Nekem abszolút túrázásra kell.
Akkor csak megér egy misét, hogy megnézzem...
Ki kell próbálni, mondjuk ennyi pénzért sokkal korszerűbb hasonló teljesítményű gépet nem kapsz.
Ha húzod neki mindegyik eszi az olajat, de én csak túrázásra használom és még nem nagyon kellett utána töltenem.
Amire figyelni kell: Telószárakon ne legyen semmilyen felverődé, rozsda mert hiába az új szimering, pár km és megint cseréni kell, mert kieszi.
Fék jó legyen, féktárcsákon nem lehet hullám, repedés. Elég drága a cseréje. A hangját nem az új gépekéhez hasonlítsad, mert ezek ha jók akkor sem annyira zajtalanok mint egy újabb szerkezet.
Kérdés:
- Nem lehet, hogy a gépe csörgös és ezzel akar kompenzálni?
- Vagy van ilyen, hogy egy bizonyos olajfajtánál nincs szép hangja?
Sajnos ehhez nem tudok hozzászólni
Az FZ 750 mennyire megbízható vas?
Most nagyon szemezek eggyel , lehet le vagy éppen rábeszélni!
A következő darabot néztem ki:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz_750-4239235
Felhívtam a hirdetőt és bizony ez is csipegeti az olajat, ettől meg kell ijednem avagy sem?
Mit kell megnéznem egy ilyen motoron vásárláskor?
Summa summarom, jó tanácsokat, véleményeket várnék!
Várom segítségetek!
Üdv.:
Ghost
Mikor fogod lefoglalni (amikorra biztosat kell mondani)?