Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tv6 szakadok a röhögéstől ilyen japán akadálypályás játék
lehet
Már nem nagyon emlékszek az idő tájt sok mindenre. De arra igen hogy éppen katona voltam, és a karácsonyi eltáv alkalmával mentem letenni a rutint 92 dec 19-én. Motorom természetesen nem volt, ott kértem kölcsön egy 250-es ETZ-t aminek elsőre nem működött a féklámpája. De 1-2 jó helyre mért ütéssel megjavítottuk, és megvolt a vizsga.
97 ben volt a váltás akkor akartam elkezdeni be is fizettem de nem tudtam már tavasszal elkezdeni mert nem voltak még meg a kategória besorolások
Nem életkor függő ha jól tudom.
Én az utolsók között tettem le a jogsit 92 decemberében.
Akkor még az A kategória korlátlan volt.
Ha pl B-s jogsiddal több mit 2 éve vezetsz akkor már nincs motorra próba idő.
Ez még ilyen öreg csocseszeknél, korlátlan "b"-nél is megvan?
Nálam túra tempó 5500 fordulaton 110km/h és 7000 ford. 140km/h között. Fogyasztása elég vegyes, volt hogy 5l körül volt hosszú távon, de ha húzza neki az ember akkor eszik rendesen, vegyesben 6-7 literrel el lehet járkálni. Itt még sem injektor, sem elektronika ami gondolkodna a driver helyet. Ha próbálod a gépet gyorsuláskor ne akadjon, ne legyen torpanás vagy lyuk a fordulatszában. Igazából 5000 körül kezd életre kelni, de 6.-ik ban is simán tudok 50-60-al közlekedni. Egyébként azt hogy mennyire megbízható nem tudom, mivel nem sokat mentem vele, de úton még nem hagyott ott, viszont mint minden öreg gép ezzel is foglalkozni kell, nem is keveset. Nekem is voltak problémáim vele, elsősorban a karbi beállítással, meg telószárat kellett cserélem. A töbi az abból adódott hogy szinte állandóan faragom a gépet. Ha bele kell nyúlni elég drága az alkatrész.
Egyéb motorvásárlási jótanácsok
Próba jogsis leszek
Mi van? Mitől nem vihetnél utast?
Hahóóóóóóóóó Pupu 1edül megy nem viszek benzintyúkot. 1 punci se ér annyit 2 évig hogy elvegyék a jogsim
Nem, de igazából nem is foglalkoztat.
Gyári yamaha olajak
link
hm 20-40 van olyan?
link
FZ-nél is az lehet a gond, hogy nem a gyári olaj van benne.
Üdv!

Emre, te vagy az én emberem. Köszi a segítséget!

Am. jól húz, fogyasztása, utazója stb. hogyan alakul, írnál róla egy keveset?

Nekem abszolút túrázásra kell.

Akkor csak megér egy misét, hogy megnézzem...
Én mikor olajat cseréltem a frézimbe csendesebb lett
20-40-es olaj kell bele gyárilag.
Nagyon én sem értek hozzá, de elég jó néz ki.
Ki kell próbálni, mondjuk ennyi pénzért sokkal korszerűbb hasonló teljesítményű gépet nem kapsz.
Ha húzod neki mindegyik eszi az olajat, de én csak túrázásra használom és még nem nagyon kellett utána töltenem.
Amire figyelni kell: Telószárakon ne legyen semmilyen felverődé, rozsda mert hiába az új szimering, pár km és megint cseréni kell, mert kieszi.
Fék jó legyen, féktárcsákon nem lehet hullám, repedés. Elég drága a cseréje. A hangját nem az új gépekéhez hasonlítsad, mert ezek ha jók akkor sem annyira zajtalanok mint egy újabb szerkezet.
A tulaj rakott bele valami olajat, amitől nem lett valami szép hangja ezért rak bele mást, 20-40-est talán, nem tudom nem emlékszem...

Kérdés:
- Nem lehet, hogy a gépe csörgös és ezzel akar kompenzálni?
- Vagy van ilyen, hogy egy bizonyos olajfajtánál nincs szép hangja?
Hu vazze ez szép.
Sajnos ehhez nem tudok hozzászólni
Szia. Szerintem nagyon jó motor. Nem írja mennyi km van benne....
Sziasztok!

Az FZ 750 mennyire megbízható vas?

Most nagyon szemezek eggyel , lehet le vagy éppen rábeszélni!

A következő darabot néztem ki:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz_750-4239235

Felhívtam a hirdetőt és bizony ez is csipegeti az olajat, ettől meg kell ijednem avagy sem?

Mit kell megnéznem egy ilyen motoron vásárláskor?

Summa summarom, jó tanácsokat, véleményeket várnék!

Várom segítségetek!

Üdv.:
Ghost
Szerintem jövő héten le kéne...
Igen, szombat estére!
Mikor fogod lefoglalni (amikorra biztosat kell mondani)?
Én intézem kedden voltam ott, azt mondták nem kell előleg csak le kell foglalni...Akkor neked egy 2ágyas panzió szoba kellene szombat estére?