Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most indulok a kicsivel melóba
Másodfokú zivatarrisztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat az Észak-Alföld, Dél-Alföld és Észak-Magyarország régiókra. Az említett térségben a zivatarokat 2-4 cm-es jég és 90 km/h feletti széllökés is kísérheti.
RIADÓ RIADÓ! Szeged térsége szerbia felől kemény zivatar jön
http://www.idokep.hu/radar
Nem enyém, én csak lealkudtam....
Nincs mani adod?
Nem eszi az olajat!
Én 3-szor cseréltem eddig olajat az FZ 750-ben, 6000km-enként, és 18000km-t gurultam. Volt olyan nap, hogy napi 1000km-t gurultam. Utazó sebességem 100-120 km/ó volt, és 5-6 litert fogyaszt.
Neked-e kispénzű bütykös?
Jaszikám sajnos most úgy vagyok hogy jövőhéten kölcsön kell kérnem mert megint 0zás volt. Meg a motorra is kell költenem jó pár dologra.
De köszönöm hogy rám gondoltál.
Valakinek valami? Itt van mellettünk.
Van ott melletted egy nagyon kispénzes bütykös. Nem érdekel?
Lealkudtam de közben befutott egy jobb vétel.

Ugyanitt 250-es quad, épített állat robogó, pocket cross kisfikásoknak kitámasztókerékkel eladó
Már csak a felszállási engedélyre várok. ha minden ok jövőhét vége
Szasz Pupi, mikor gurulunk egyet?
Nekem 3x bevált
Jéézus ez de szar volt!
fogsz 1 zacskót raksz bele valami illatos kaját és lerakod a várható behatolási ponthoz. Belemegy csörög a zacsi befogod a száját és kiviszed és átengeded a szomszédhoz
most mivan?
muszáj volt tenni a jelenléte ellen . . .
beszökött egy egér. nem tudtuk kikergetni, úgyhogy Kinga megugrasztotta a kanapé egyik végén, én pedig mikor a másik oldalt kilesett, a szeme közé durrantottam légpuskával. Még szaladt egy pár métert és mindent összevérzett a kis rohadék, majd végül ott távozott ahol bejött. gondolom most az utolsókat rúgja csórikám. Béke poraira !
Hát nem akarom megadni az esélyt a sündörségnek hogy basztassanak miatta meg nem tudnám élvezni a powert a seggem alatt
nem veszik el miatta, ráadásul senkit se érdekel. (rendőrt se)
Szevasztok!