Más fórumokban régebben ki lett már ez tárgyalva. M kategória kivételével, ha van már legalább 2 éves, akármilyen más kategóriájú jogosítványod, úgy kategória bővítésnél nem minősül a vezetői engedély (arra a kategóriára sem!) kezdő vezetői engedélynek. Szóval ha van B kat egy ideje, akkor a jogsi kézhezvételével egy időtől lehet utassal motorozni. Akinek min 2 éves A kat (akár csak A1) után lesz B-je, az meg húzhat futót..
Most kezdi abbahagyni,dörög még de már nem esik.Pupu hozd csak a mamát,én is vittem asszonyt friss jogsival,de a rendőrt csak a papírok érvényessége meg a biztosítás érdekelte.Két hét alatt megcsinálják,addig viszont várd ki,mert ez olyan mintha nem is lenne!
Figyi reggel 6 tol este látásig munka és nem tulzok ebben a szombat és vasárnap is benne van akkor van pihi ha éppen Zsoti (ék) befutnak a szomszédaim már kérdezik ,hogy bennem milyen akkuk vannak Tehát magánvéleményem Ennyi nekem is jár ,
nem csak az eszi.a sógornak volt R1-e az is ette ha pörgette.egy pörgös horvátországi körnél megette az 1L-t is.és amúgy motorikusan tökéletes volt.csak hát a magas fordulat!
ja tudom a tieden van egy tartalék tank meg egy kisebb olajfinomító is, és abba csepeg a menet közben megtermelt benzin , és nem kell rá kipufogó sem mert hangsebesség felett közlekedsz, és mire a hang odaért, te már a másik megyében jársz
Talán ezért nem eszi az olajat.
ja tudom a tieden van egy tartalék tank meg egy kisebb olajfinomító is, és abba csepeg a menet közben megtermelt benzin , és nem kell rá kipufogó sem mert hangsebesség felett közlekedsz, és mire a hang odaért, te már a másik megyében jársz