Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Részleteket!
no sikerult vegre elolvasnom titeket. jelentem van 3 iphoneom,nem kell vkinek egy? mar 2 faszasan mukodik,1 meg tererohibaval kuszkodik.de valoszinu annak is megvan a bibije.
Azt a büdös qrva mindenit neki jövőre ráragadok a DTM nézésre is
http://www.a5.hu/cikkek/1/4856...
De nem is lenne jó 43mm a cső nekem 55 van végig vághatnám szét
Basszameg ma termékeny napom volt lekaszáltam 2000nm2 füvet bokrot gazt megpakoltam egy 4m3 konténert 6m3 fával 1edül. Egészségesen elfáradtam még éhes se vagyok.
Akkor elkéstem bocs
az ilyen korúakat elvből nem engedném autóba ülni, látod mi a vége...
no, gratulálok jaszi! gyerkőc jól van? remélem Ti is rendbe vagytok, főleg asszonykád
Hú fasza köszi . Most már másmilyenbe gondolkodok
Ilyesmire gondoltam most de 1enlőre marad a Béla mert nincs píz. Előbb a blokkot teszem rendbe aztán a fényezést és vissza építem hasalósra.
gratulalok! remelem nem az apjara ut.vagy ha megis,akkor jo nagyot
sanya pedig en a jelszavas vedelmet javaslom!nehany erv mellette:
a routert egyszer kell beloni,de akkor jol
ha jon vki hozzatok,aki szeretne netezni,akkor eleg kiadnod a jelszot,nem kell hosszasan engedelyezni. tapasztalat,h jon a lany bnoje,fiuja,stb es jajj internetezzek mar egyet,aztan csak hummoges,h miert nem.
ha a jelszot jol valasztod meg,soha nem torik fel.
egyszer kell a gepen beallitani a jelszot,nem minden csatlakozaskor.
es meg sorohlatnam.a maces beallitas nehezkes,es soxor bugos.lasd most a te peldad. ha egyszer CC-ve lkezdodik a macaddressed,akkor ez van,nem lehet mit tenni.vanank elmeletileg olyan programok,amivel atirhatod, de nem ismerem a kepessegeid,h boldogulnal-e veluk.
egyszoval adjad neki a wpa2 psk-t egy 13hosszu jelszavat teletuzdelve szamokkal,es kesz.
figyelem,a jégeső kopogott a bucimon
Figyelem ZIVATAR RIASZTÁST ADOK KI HOLNAP REGGELIG!
http://koponyeg.hu/hireso/144-...
Ötödikbe 6000-es fordulattal,és még így is szembe előzött két Merci,egy meg rágyorsított mikor előztem,addig 80-al cammogott.Szerencsére el tudtam kerülni őket,ez a Polgárdi túrán volt.
Példás!
Mostanában egyre többször érzem azt ha nagyon megyek és sokat van 200 felett a mutató hogy vissza kéne venni és nem kéne ezt csinálni mert túl sok a vesztenivalóm.
Most megyek sövényt nyírni meg mindenféle hasznosat csinálni.
Pontosan amikor utast vittem én se vagánykodtam pedig könyörögtek hogy gyorsabban gyorsabban de nem nem, üres úton én is bátrabb vagyok de csak ha ismerem az utat és látom hogy minimális a forgalom.
PL szombaton az andrásin nem mentem előre a sorok között 3 autót minek kerüljek ki hamarabb úgyse vált a lámpa.
Ha utast viszek kocsival vagy motorral akkor felelős vagyok érte mert ő nem tud beleavatkozni az eseményekbe, viszont elszenvedi ha elbaszok valamit. Épp ezért ha utast viszek 250%-kal jobban figyelek és eszembe sem jut semmiféle baromságot csinálni, még ha kimondottan megkértek rá (volt rá példa) akkor sem.
Más az ha én egyedül a 6-oson Szekszárd felől 260-nal jövök egy darabon AHOL A KÖRNYÉKEN SINCS SENKI (csak Zsoltiék Goldwingszállító furgonja) és ha valami nem úgy sikerül akkor egyedül viselem a következményeket, és más az ha a forgalomban másokat vagy utast veszélyeztetve csinálom ugyanezt.
Lakott területen belül pedig kizárólag max. 50-nel megyek, mindenféle cigányos gázkezelés nélkül mert senkinek sem akarom tönkretenni az életét.
Ezekről itt a pilóta mind megfeledkezett.
Az az 5 perc amivel hamarabb hazaérnék nem ér annyit hogy bukjam a jogsit vagy rosszabb....
Szombaton belőlem is kibújt megint az ördög de megfogadtam utána hogy csak ésszel megyek ezután.
motoros ismerősöm ismerőse volt, a srácnak slick gumi volt fent a motoron de nem biztos azért lett ami lett.