Gyerekek olyan dolog történt hogy elámultam. Kaptam a K&H biztosítómtól 1 papírt. Nemzetközi gépjármű biztosítási kártya. 1 nagy zöld lap ha külföldre mennék rajta van minden adat a biztosításomról. Eddig ilyet nem kaptam
Nem basznak azok semmit már a héten addig nem megyek míg nincs meg, majd a fejüket anyjukba vissza az dughatják. Megkérdeztem a volt rendőr őrünket és azt mondta hivatalosan van már jogsim az érvényesség kezdetétől számít azaz 2011.júl 15-től. Az 1 dolog hogy nincs kártyám, már a rendszerbe a közlekedés felügyelet által már ott vagyok mert ők regisztrálják azt be nem az okmányiroda. És miáltal kiadták az engedélyt így bekerültem. na nem bonyolítom tovább most már pihi lesz csak nem lehetett nem kihagyni
így, hogy 200 km-re vagy én is élvezem.
megvan a jogsid?
holnap disznóvágás nagymuterék.
1-edül megyek, így én is befogom holnap a vasat.
ma felszereltem a rendszámtábla tartót, és rögzítettem a tanktáskát.
a tanktáskát felül a villa felől kábelkötegelővel. most így. majd anyámmal csináltatok valami tépőzáras témát hozzá.
tegnap megérkezett a donor varrógép, így mostmár meg a varrógépe.
Szerintem olajat kell cserélnem annak ellenére van benne kb 2000km.
Ha melegszik a motor csúszik a kuplung nehezen lehet üresbe rakni és csattog mikor váltok annak ellenére hogy tökig behúzom a kuplungot.
Szakik véleményezzétek
már korán azzal kellett foglalkozni, hogy ez a hülye kutya meglépett.
Kinga elment dolgozni, ez meg gyerünk utána.
még meg fog kelleni keresni hol ment ki.
qplungomra van valami okossága mester
qplungra ötleted van?
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
megvan a jogsid?
holnap disznóvágás nagymuterék.
1-edül megyek, így én is befogom holnap a vasat.
ma felszereltem a rendszámtábla tartót, és rögzítettem a tanktáskát.
a tanktáskát felül a villa felől kábelkötegelővel.
tegnap megérkezett a donor varrógép, így mostmár meg a varrógépe.
Ha melegszik a motor csúszik a kuplung nehezen lehet üresbe rakni és csattog mikor váltok annak ellenére hogy tökig behúzom a kuplungot.
Szakik véleményezzétek
5985
már korán azzal kellett foglalkozni, hogy ez a hülye kutya meglépett.
Kinga elment dolgozni, ez meg gyerünk utána.
még meg fog kelleni keresni hol ment ki.