Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok! Még mindg szopok a számítógépekkel! Hú de útálom őket.
Én könyékig, de láttam Puput meg Bakosit, Ők a fülig döntik (csak ezért kell nekik a sisak, mert már nem lenne fülük annyit van az aszfalton a fej)
Ti mennyire döntitek a gépeteket? mekkora rinyacsík van? kép is jöhet
Elkerült pont alattunk ment el csak dörög de semmi
csak lenne úgy! nagyon kéne már az eső tök sivatag a kert!
itt az eső perceken belül .
na szasztok pupákok! mi helyzet?
Megjött a remélhetőleg hűsítő eső. Ábrus mennyé be mert te is kapol mingyá
Ja, a mocskos qrva kommunisták, biztos ez is miattuk van
nem éltem még mikor ezt adták a tv-ben.
bár én 6 éves voltam mikor tv-t vettek anyámék. csórócsalád!
A qrva anyjukat +8ft a benzin gázolja ára
Ez jó volt? mert akkor leszedem megnézem
akkor 3.
Majd összekalapálják újra.Eddig se végeztek valami jó munkát,ha az a póttartály így el tudott fordulni egy kis dőléstől!Mi lett volna egy komolyabb fordulóban,szétesik a gép?
Né má,a Malévnak van még egy!
http://youtu.be/wtGNEwm0x6M
Pontosítanék: kb 3-ik útja volt, Kicsit összetört

link
86-ban bolgár Tu154-es géppel repültem a tengerpartra.A 40-éves Pannóniám nem volt olyan kopott,és vagy egy métert mozgott a szárnyvég fel-le!Megmutattam a gépen levő csajoknak,volt egy kis rémület,azt hitték mindjárt letörik a szárny! Persze nem történt semmi,erős gép az.A TU134-es volt gyengécske,az a Concorde koppintása volt,visszafelé a várnai reptéren előttünk szállt fel egy,akkor láttam először és utoljára,a 90-es évek elején kivonták mindet.
Vazze most lett kész egy mig 15ös restaurálása oroszok voltak itt dolgoztak rajta nagyon sokat Szolnokon Farkas Berci volt a díszvendég első repülésen felszállt és 1 ből lezuhant
Az nem tudom mi de nem az lesz
10 napos jogsival hátulról beleszállt 1 motoros a kocsiba fékezés nélkül Debrecenbe súlyos sérülést szenvedett