Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tán ott forgatják majd a kis testvér következő részét?
jól hangzik !
Az semmi itt meg a felszállási út van felettünk egész nap tolják keményen. Éjjel meg a turbólégcsavaros tehergépek na azoknak van ám hangerő kb 300méteren mennek el felettünk
grill?
faszomat! qva meleg van !
A wizz air megint leszállást gyakoroltat. Itt van felettünk a ráfordulás ívének vége. Még jó, hogy nem valami ruszki fapados társaság gyakorol a debreceni reptéren. így is lehet hallani, de egy tu-154 durvább lenne.
á látom a grillsütő vas ott van és a sörike is
Igen ezt el tudnám én is viselni csodálatos menyecske a lapos ott figyel közbe 1 jót grilleznék kis sörike
Na alakul a helyzet holnap jön ki a tv2 programigazgatója lehet lesz 150napos lekötésünk
kemény bizony !
Imádlak tezsvírem,jó névválasztás,december 13-án Luca napján születtem,párom,és a legidősebb unokatestvérem is Katalin!Sajna úgy néz ki szombat délután is dolgozom,ha esetleg a hétvégén szünet lesz itt kolbászgyárban,akkor majd hívlak.
De rohadt kemény az élet mi?
Jajj az most hétvégén van akkor sajnos nem tok menni
Iparkodjál hogy a következő hamar legyen
. . . . .
70% hogy tok menni elfetrengek én a fűbe is 1 éjszakát
Na mivel most éppen több időm van mint egy lélegzetvételnyi:

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat, jókívánságokat stb... Habár az én részem sem elhanyagolható az események sorozatában, de az leginkább 9 hónappal ezelőttre datálódik, a mostani érdem a páromé
Aki kérdezte, és akit érdekel: A manó a Luca Kata nevet kapta 3050 gramm és 49 centi, egészséges és lány.

Még mindig: Szeretettel meghívnám a fórum kicsiny kis közösségéből mindazokat, akik ráérnek, és vállalnak egy utat fűzfatornyos kis falumba, egy sörözéssel, bográcsolással egybekötött tejfakasztásra. Egyedüli kitétel a sátor és felszerelése, mert ennyi azért nincs. Érkezés szombatra időzítve, akinek van rá igénye annak péntekre, szombat korai érkezés esetén a környéken gurulás, látnivalók megtekintése: Auchan, Tesco, Tisza, esetleg Körös, Ópusztaszer stb, opcionálisan. Délután 3 - 4 - től bográcsolás ivászattal. Leszünk a mostani verzió szerint nem kevesen, leginkább sokan. Tehát ha valakit érdekel, szeretettel várom. További infó az infovonalon: 0630 negyvenöt78száznegyven1
ezeöccá
2G nekem mennyibe lenne?
De hát úgyse lesz ilyenem az tuti
Mert olyan szép és a hangja csodálatos.
Vissza is alakítom hasalósra a túramotoromat
De hát te nem jársz pályára, akkor meg minek?
1db 2G-s torott uveglappal
1db 3G-s torott uveglappal,tererohibaval es akkuhibaval
1db 3G-s sarkan repedt uveglappal.
mind amcsi at&t-s volt,most mar fuggetlen es magyar nyelvu.sajnoa a 3G-kbe a fuggetlenites miatt nincs GPS.meg nem adtak ki a javitast ra.
egesz erdekesek ezek az iphone-ok.most mind eladom,es veszek egy 4G-t
nevetseges,h milyen olcson meg lehet kapni az amcsikat,es milyen dragan el lehet adni itthon.reszleteket nem mondok,mert vateran fogom emghirdetni,nehogy rakeressenek