Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rájöttem az okos értelmes hozzászólásokat a kis srác irkálja a többit az apja
Szilárd is szeretett volna valamit írni
Én nem vagyok ideges nem az én motorom
Ezt csináltam először. Sztem a routert kell frisíteni.
Gratulálunk!
Jó egészséget kívánunk!
ha nagyonkéne a gépmunkán kívűl meg tunnék mindent csinálni, csak kevés a szerszámom, és kurva sok idő lenne de kérdeztem arrafelé iss, nyugi.
Esetleg egy-két részlet
Súly méretek, név?
Gratulálok a lányokhoz!
Vazze annyi motoros barátod van nem hiszem el hogy nincs köztük szerelő. Az újságba a tartós tesztednél ami már 2 hónapja kimaradt írd meg hogy segítő kezekre van szükséged mert nem értesz hozzá és azért nem halad a tartósteszt írása
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Jó reggelt
Gratulálok!
hm. ki kéne cserélni sörgősen az első fékbetétem, közepesen sürgősen a kipufftömítést, és a kormánycsapágyat, és tetszés szerint felszabályoztatni a hátsó fékdobot, meg új ferodo-t ragasztani a betétre rája istenem de szép is lenne, ha valaki baráti áron elvállalná
Tejfakasztás 07.23-án Tiszaalpáron. A parti kezdődik kb 14 órakor és tart ameddig tart. Fektetőanyag (sátor és hozzávalók) kötelező, Csütörtökig várom a vállalkozó szelleműek jelentkezését itt. 10 liter körtepálinka behűtve....
Jassziii !
Gratulálok !
egy ezerkettes lada olajteknőjét hegesztettük dissou-val, amikor egy nem megfelelő keverési arány miatt a pálcából lepukkant egy picike darab. Be a félig kint lévő seggemhez a nadrágba.
Na ott volt bugi! Azóta is emlegetik unokatesómék.

Kiskirálylányok
Na akkor vége a Dinnyeszezonnak? Gratulálok Jaszimester . . Majd iszom egyett az éjjel rátok is persze csak üditöt
Jaszi fogadjátok őszinte gratulációmat! (Jaszi többszörös apa lett )
Na mentem alukálni jó éjszakát uraim .
reggel 6:25-től ismétlés én is nézem ott mert ma tourt néztem és elvoltam reggel óta tekeregni a vassal. mingyá megvan a 60000
Holnap mög Moto GP ma az időméröt kihagytam de holnap a versenyt nem fogom
lehet bugizni rendesen