Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az még jó ha fent hegülsz azt belepotyan a cipőcskébe
vazee nekem tavaly a kesztyűt átégetve a hüvelykujj légyrészénél égette meg de nem lehetett elengedni az anyagot kemény voltam nagyon majdnem behugyoztam
Ha még látok az éjjel mert belerepült a hegesztési salak kopácsolás közben és most elég jól égeget
Ááá az majd nemsokára jön
Sanyikám a Pécs verte a haladást 1-0ra
a twister a csomiba készül nem a konyhán
MESUKÁÁÁÁM meccs van Újpest-vatikán(pápa)
ott azt írja, hogy ez nem mac cím
hogy nézted meg a mac címet? bizti jót írsz be?
én így nézném:
parancssorba beírnám, hogy ipconfig /all
és ott amit kiír abból a fizikai címe kell a wireless adapternek
Ez nem is annyira durva sose ment ez 300at ugyan annyit megy mint a frézi kb na nem a tiéd .
Konkrétan a 3. kakás. A másik kettő műxik,és ha normál csatlakozás van,nincs bekapcsolva a szűrés akkor megy. De akkor sajna ráakad az egész ház. Jelszavas védelmet meg nem akarnék.
ehhez sajna nem értek
Faszom csináltatok és felrakok 1 ilyet.
link
Sziasztok!
Szopok a router beállításával. Nem fogadja el a Mac Adress-ét a Vicus laposának. A z első két karakter cc:-vel kezdődik,és ez látszik a bajok forrásának. Ha más karaktert adok meg a CC: helyett,akkor elfogadná. Lehet hogy frissíteni kell a routert?De lehet hogy jelszós marad a téma,mert úgy működik a dolog. Most úgy van megcsinálva,hogy csak a megadott Mac Adress-t engedi fellépni,ez az én laposom,meg a gyerekek gépe.
Valami ötlet?
Ja 3com a router márkája ha ez segít.
na má megint a pinuskák
Na menek ki majd még visszanézzek
igy ezt nem tudni kézzel foghatoan lehet megállaptani
Én is erre gondolok mert más ötletem nincs de akkor hol lehet a dugulás ha nincs dugulás 1 darabig miért megy faszán utána miért mitől szaródik el
Van nálam 1 8as kulcs :D
De mikor most a héten lecseréltem és kipucoltam alsó felső munkahengert, akkor a csövet alul befogtam és rányomtam a karra és fingott az ujjam között mikor vissza engedtem a kart és még be volt fogva még mindig és a vákum odaszívta az ujjam alig bírtam elengedni.
akkor ez olyan mintha behuzás után nem engedi vissza az olajat amunkahenger és nyomást tartana benne elviekben persze Ilyentett méég nem tapasztaltam még élöben de elviekben lehet talán
Hüüü hogyan nyítod ki a légtelenitöt? Kulcsal rányitasz ?
Amúgy toddjátok hogy mi van még ha elkezd csúszni a qplung megállok megnyitom a légtelenítőt kijön 1 kis folyadék visszazárom és jó a qplung megint qrva sokáig