Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most visszont öltözöm oszt elnézek Földvárra
Már érzem a friss meleg kenyér illatát.
Nem jó bent dolgozni mert lehet lámpánál is látni
Jó estét! Egy faszt meló én most hagytam abba
Jóóóóóóóóóóóó reggelt. Irány a melóóóóóóóóó.
Szentendre Pap szigeti kemping. Aug. 26-28.
na további szép estét én eltolom a biriglit aztán alvás. jó éjt mindenkinek!siess te is Pupu!
Sirokon a felvonulásra megyek valószinüleg.
Hol lesz?Levagyok maradva,általában 1oldalt tudok visszaolvasni naponta.
holnap merre lesz az irány?
áá messze vagyok ezektől
miért kéne? mi vagy te kis baba? amúgy a védősisakot vedd fel ne hogy úgy járj mint a gipszkartonosok.
Még meló csinálják a stúdió klímákat és én még itt szopok már rég alukálni kéne nekem.
na vok, mi helyzet pupákok?
na bekapok valami kaját aztán jövök.
azt majd ez után! ma megjött az idei év pálinka alapanyaga. ( a cefre) egész délután azt basztattam.az idei évben ki szeretném magozni.most egy kicsit daráltam aztán majd 2 hét múlva jön a szűrő ( paprikás műanyag rekesz) aztán ha eljő az idő mene a főzdébe! finya barack meg szilva!
Kössz Pupu ! Megnézem.
Üdv:kiru69
a használt autón is van fenn egy 800 -ba. szerintem ez a rendes ára.
isupermotyót lehet venni 5-6 körül már rendest.
A DRZ kipróbálása után én is elgondolkodtam rajta. nemrosszaz
Ezt akartam mondani csak nem akartam okosnak látszódni. Én a blokkjáról sok jót nem halottam
najó, de ezért a motorért csak ennyi? téboly.. (kivéve, hogy olvastam csodákat a megbízhatatlanságáról )
Mivan kaptál punit is nem csak pálinkát
hát akkor nem kényeztetik a dolgozókat.
9% kedvezmény van,de így is olcsóbb a konkurencia,néha van dolgozói akció,akkor szoktam rendelni,meg vannak ilyen nyugdíjas termékek,családi camping csomag,ez szeletelt fél kilós csomag 750-ért vagy van szalámivég,illetve két 15-centis rúd egy csomagban,ezek 1200-1500 közt mennek súlytól függően.Hentesáru (hús)az nem éri meg,multik olcsóbbak,igaz itt az állatorvosi ellenőrzés miatt a szalmonella kizárt.
na pálinkás jó estét!
ma jó kedvem van és nem csak a pálinkától!
nektek azéé olcsóbb, nem?