Valakinek van fogalma arról hogy hogyan néz ki az amikor a bolond festő a kisbusz rakterét üregvédőzi,és 1 liter üregvédő 8 bár nyomással robban szét a kezében!?
Na nekem van
A körvonalam tisztán látszott azon kívül minden ,de minden csupa takony.
Szabadalmaztatni fogom szobafestésnél
Jelzem 5 liter nitró egy fél zsák géprongy, és 4 óra munka a baki ára.
Cserébe 1 kis őrület ideg, , , ,valamint kellemest a hasznossal: -szipu
kinetic:
Transalpina és ismételten a Kazán-szoros van tervben, augusztusban. Kifejezetten kanyargós utakon, főutakat csak muszájból érintve. Motorozz.hu-n, és a itt a közös gurulásos topikban kint van.. nyílt túra, 8 fő erejéig.
Ismerös vot.Hát az volt ám a baj igazábol szerintem ,hogy nem az autok hanem a száguldás és ennyi .Persze élvezem én is mikor pedrek vele de hát megondolatlanság volt itt szerintem a dologban. Nem itt kellett volna neki pedretni.Azért sajnálom
Hát amit Zsotival is megosztottam igazábol nem az ereje kápráztatott el A futoműve inkább Tehát mégjobban megerősitette bennem ahitet ,hogy komolyabb futoművekre kel cserélnem az enyémbe
A jövő héten lesz Sirok.
Nem akar eljönni valaki? Én külföldön leszek, de péntek este hazaérek, szombat reggel el is tudnék indulni szombaton csomó buli, meg befér egy kis Mátra-Eger, aztán másnap haza.
Valaki? Van sátram, 2 személyes, de mondjuk egyedül kényelmesebb, mert elég kicsi, és a sátorhely ingyen van ott.
Ez pech. De mekkora kamu szöveg, hogy "bejött a srác, és elvitte a motort" - aha.
Szegény hülyegyereknek nem szabad lett volna odaadni egy ilyet az a hunyó, aki megengedte neki.
http://youtu.be/3hNkUyQaXwE
Na nekem van
A körvonalam tisztán látszott azon kívül minden ,de minden csupa takony.
Szabadalmaztatni fogom szobafestésnél
Jelzem 5 liter nitró egy fél zsák géprongy, és 4 óra munka a baki ára.
Cserébe 1 kis őrület
Transalpina és ismételten a Kazán-szoros van tervben, augusztusban. Kifejezetten kanyargós utakon, főutakat csak muszájból érintve. Motorozz.hu-n, és a itt a közös gurulásos topikban kint van.. nyílt túra, 8 fő erejéig.
Előre is kössz.
Jól harap, mi?
Nem akar eljönni valaki? Én külföldön leszek, de péntek este hazaérek, szombat reggel el is tudnék indulni
Valaki? Van sátram, 2 személyes, de mondjuk egyedül kényelmesebb, mert elég kicsi, és a sátorhely ingyen van ott.
Szegény hülyegyereknek nem szabad lett volna odaadni egy ilyet
http://www.delmagyar.hu/hodmez...
ehhez nincs mit hozzafuzni.