Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hétfőn dolgozok de itt vagyok kint akkor jössz amikor akarsz.
gps van? ha igen: ott van a kép aljában a gps adat. ha nincs akkor mogyoród napraforgó utca 1-3

húha...akkor nem vagyok képben

Örülök, hogy megvan és az ára is teljesen rendben van. Mennék én ha lehet motorral inkább. Párommal hétfőn mennénk egy közös túrázgatásra, esetleg hétfőn valamikor?
Én írtam neked te tűntél el ki is készítettem. 3000ft annyiba van nekem is viheted akár most is.
Szia Pupu!

A múltkor sajnos abbamaradt a kutyacsontos dolog már harmadjára.
Szóval Neked még úgy tudom meg van a köztes méret amit nem használtál fel és nem találtad meg asszem. Engem ez nagyon érdekelne, el is motoroznék érte mihamarabb, mert pályán leér a lábtartó, az alsó idom és olyan jó volna kicsit magasabbra tenni

Szóval ha megvan még akkor mennék érte amikor lehet. Adatlapomon ott van a számom, azon ha gondolod megcsörgethetsz, visszahívlak.
Kisütött a napocska irány az út
armatúra.
Nekem ilyen nincsen, viszont faterra majd rákérdek.
A Kenézy kórházban akad pár darab belőle.
mennyi kék?
Ha holnap délelőtt esik akkor lepusztítok mindent a motorról átnézem a kicsim meg a mai esőt letakarítom és beállítom a láncfeszességet.
Hova túrázik az alma?
Tudom hogy nem igazán ez a munkád.
Műhelyvilágítás kéne,bontott almatúra ,vagy ilyesmi megoldás,ha esetleg tudsz.
Esőgumim ismét bizonyított 2 vészfékezésem volt 1 mentő miatt és 1 sárga-piros lámpa miatt. ma a legnagyobb sebességem 80 km/h volt de olyan jó volt reggel az üres utakon motorozni, nem rohantam élveztem nagyon. Csak az hogy egyedül mentem az kicsit lelombozott, meg az hogy mehettem volna Csövivel tekeregni csak ez a qrva eső közbeszólt.
énse.
rádió mondta
asszem az fm95-öt hallgattam
Nem értem
nem tom miről van szó
Elállt az eső mingyá megyek is vissza az utakra
robertgida.
Tinálatok ma erőember választás lesz.(mondta a rádió) Nem is mondtad, hogy díjat kapsz . . .
eleredt az eső
Néztem
Nézd meg az összes videóját mekkora hatalmas állat Imádom nagyon nagy arc a bbkapitány
Ez a srác egy állat!
link
Nekem ez a kedvencem tőlük.
http://youtu.be/1UUYjd2rjsE
olyat kapsz nyulat fogsz ! Mellé ne merj rakni semmitse !
Baz, hétfőn, vagy kedden tolom.Mekkora hülye vagyok. Kocsiba hordom azóta is. Rakok mellé pézt is fájdalomdíjnak. Bocsesz bocasesz