Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello.

nagyon szép a FZR-ed! de lehet elfogult vagyok mert 250esben akartam egyet :) mindíg is nagy rajongója voltam ezeknek a csodáknak ennyit akartam csak :) sziasztok
ezért pupu nem fog téged szeretni.ez a konkurencia motorja.
szasztok urak!
bezavart minket az eső. Ennyit a teraszon vacsizásról.
de a szalonna idebent is finom volt. épp sikerült a tűzön megsütni
Ittunk a miniJaszi egészségére is, tejfakasztandó.
Szép teljesitmény
Na jóccakát mentem meccset nézni ágyikóból
Valentin nap :
- virág: 1.500 Ft
- vacsora : 7.000 Ft
- italok : 3.000 Ft
- hotel : 20.000 Ft
A nézés, mikor elmondja, hogy épp menstruál, felbecsülhetetlen...
Na estét mindenkinek Ki nem részeg még vajon Jaszinál
Húúú ezek a tejfakasztón már tuti fetrengenek
Az enyémre nem lehet feltenni a Linuxot,mert Via alaplap elég problémás,és az alaplapi S3 sem egyszerű eset. Próbáltam már mindent. Hiába,nem vágom annyira. Pedig a Lacinak igaza van,sokkal jobb mint a windows.
Azért nem tettem le róla,ha találok valakit aki vágja,megnézem hogy is kell ezt csinálni.
mac,nem max
en max osx-et akartam a win7 melle, eredmenytelenul.majd hetfon ujra probalkozok.
kéééééééésssssssszzzzzzzzzz
Több fesztiválozóra bukkantak a Balaton Sound helyszínén járőrök. A fesztiválozók maguk is meglepődtek, amikor kiderült, hogy már véget ért hazánk egyik legnépszerűbb elektronikus zenei eseménye. Egyikük fehér pólóban táncolt egy hekksütő bódé előtt, a büfés elmondása szerint körülbelül öt napja. "Valószínűleg a szúnyogcsapda UV-fénye csalogathatta oda." - találgatott a vendéglátós.
. . . .
Nézem az időfutamot,hát nagy drámák vannak itt. Sokat dolgozok,madélelőtt autót szereltem,számítógépre próbálom feltenni a linux-ot de nem nagyon sikerül.
Bejárat majd az épület mögött lesz majd.
Köszi szépen PUPU! Hétfőn csörgök, ha ott vagyok!
Sanyikám el van tűnve mostanában.

Sanyikám hatalmas az időfutam
Akkor mindenképp legyen nálad a két alkatrész mert szerintem mindenféleképpen megyek értük. Oda eltalálok simán, mindjárt utcakeresőzök meg mapsozok::) köszi a képet. Amúgy egy telszámot tudsz nekem adni valahogy? Adatlapomon ott az enyém..csörgess már rám egyet és tudni fogom, hogy Te vagy és elmentem.