Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó éjt!
te nem a húgom vagy.bár ha neked is van egy hugicád,esetleg
Sajna nem megy. Majd augusztusban,akkor már lazábban leszek. Sok volt a meló,kevés az idő. Most sem ltszom még ki a melóból. A garázst befejeztük,de még a polcokat fel kell rakni,a padlóról a motyóimat el kell rendezni a leendőpolcokon,kocsit gatyába kell rázni,(termosztát,vízpumpa,fagyálló csere még nyaralás előtt. A kocsit ma szétszedte,alkatrész kedden jön. Közbe meló reggel 4-1/29-ig,délután 12.30-tól 18.30-ig.
na én is megyek de én aludni.holnap 5kor indulok nagyfaluba melózni. jó éjt mindenkinek!
tudom csak vicceltem. hát akkor nosza irány az országút és menj!
Ezzel arra céloztam hogy nem sokat mentem vele. 230km. Egyébként 5 körül megáll a fogyasztása. Ballószögön 321 km-ert mentem 15,5literrel. Én nem száguldozom vele,általában 80-100 körül megyek.
akkor a tied baromi jó fogyasztással bír! nem cserélünk rá is fizetnék egy kis kp-t.
idén még csak 3000ft-ért tankoltam,de még nem kellett tarcsira sem rakni.
na akkor ha már ilyen jó fej vagy én is meg hívlak ide hozzánk egy kis munkára!elfogadod?
mit tehettem mast?
Na szegény bekötötték a fejét! de kívánom hogy sose bánja meg és boldogan éljenek! és egy kis dallam! link
gratulalunk, vagy oszinte reszvetem
és képes voltál a munkát választani a buli helyett? nézesd meg magad!
lehet már mindenki tejet is lát a poharába!
nem.haza kellett jonnom hugomeknak segiteni a hazepitesben.szegeny Zsoltinak el is felejtettem szolni,h nem megyek.
Gidának is kívánok ilyen részesedést ,
Boldogat nékik Vége a csajozos bulizos életének
Szeretnék megosztani veletek egy jó hírt! Mindannyiunk fórumtársa,és persze jó barátja Kisbb és kedvese Kriszti, ma fogadtak egymásnak örök hűséget.
Nagyon sok boldogságot kívánok nekik!

Gratulálok!
hát ezt elvétetted mert Ádám barátunknak már mahysztije van.
Há te nem mentél el Zsotival ?
Tiaszaalpáron mostanra már az internetet is elitták. Nem tudnak jelentkezni.
csak kuplungot szerelnek
Szerintetek Tiszaalpáron még nincs szeszcunami Semmi hozzászolás onnan ez gyanus Szerintem már romokban hever a falu