Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dobj már egy telszámot. jaszipapa@citromail.hu-ra
Én nem versenyzek a fiatalsággal nekem már nem forr a vérem
Mennyüüüüüüüüüüüüüüüüüünk máááááááááááááár
Na majd meglássuk
fúúúúúúú érzem ez jobb lesz mint a tavalyi buli . .
Utassal is külső íven elmegyek melletted
a kanyarba? egyenesbe elmegyek melletted a kanyarba már csak a hangomat hallod mire odaérsz
Az olaj? Megválaszolták.
jó de ekkor a fokozaton
Én megyek majd elől, meglessük tudod tartani-e a tempót a kanyarba is
és az én problémámra már nem is reagálsz. remélem sok munkád lesz az éjjel!
Hát azt a 100-at ő is bírja mint te

ja ok.
hm végsebességgel hogy állsz? Tudsz tempót jönni majd a nagyfiúkkal?
Erika is parázik de megnyugtattam hogy nagyon jó a brigád
Jó melót
Éééééérkezeeeeemmmmm!
Szóval itt vagyok bár látom a kutyának sem hiányoztam. (Zsolti meg már azt is elfelejtette hogy valaha ismertük egymást )
AC ügyben az van hogy van egy kis reléje (OMRON) az ülés bal oldalán (a kis fekete bizbasz) ez engedi hogy csak ~5mp-ig kerregjen indításkor.
Általában az AC hátulján az elektromágnes szokott beszarni és ez nem igazán javítható.(ilyenkor egy darabig hol megy-hol nem megy, aztán végleg kakukk) Ha meg kerreg folyamatosan akkor megesik hogy levegős az üzacső valahol és ilyenkor megy a motor rendesen, de nem akarja feltölteni teljesen a rendszert és az időrelé lövi le ~5mp után.
(potién ez szokott lenni)
Talira mi szerintem kb du 2 felé fogunk indulni és saccom szerint kb 4-re érünk oda. (de ez csak elképzelés persze, semmi konkrét)
Asszonyom egyre jobban parázik (tiszta répa pár napja) hogy jó, eljön velem de hát nem is igazán ismer senkit és akkor most úúúúú-ááááá jajj mi lesz.(mondtam neki hogy tök jó kis társaság és ne legyen már nyomi de egyenlőre úgy látom hiába ugatok neki)
Most mennem kell éjszakára.
jól mondod, majdnem
meg a 400 as és a 600is majdnem
ott csak én tudok
Nem tudom, nem írtam kettőst asszem... Azt kellene csinálnod, hogy ráteszel egy voltmérőt az AC két csatlakozójára. Ráteszed a gyújtást akkor el kell kezdenie kattogni és nyomni a benzint egy üvegbe. Ha magától megáll és a voltmérő mutat feszültséget akkor tuti rossz az AC. Annak csak akkor szabad leállni, ha befogod a cső végét. És elvileg akkor is kell feszültséget mutatnia a műszernek, hacsak egy elektronika nem kapcsolja le. (Az enyémben nincs elektronika)