basszus, ne nyomasssz, én már alig váááárom, hogy indulhassak és hogy együtt legyen a team, nekem ez kurvára nagy dolog és nagyon nagyon örülök, hogy összejön a tali...bocsánat, ígérem moderálom a boldogságomat
ha iszok, akkor csak azt veszem egyszercsak észre, hogy nem tart, oszt összecsuklok. lagzin kicsit megrémítettem ilyennel a násznépet.
lépcsőzni nem fogok az tuti.
a többit majd meglátjuk.
én nem veszek, mindent lemostam a rendszámon kívül meg nekem amúccsekell bizti jó lesz a lábad, ha nem foglalkozol majd vele, meg koccintunk 1-et már nem is fogod érezni
majdcsak felzárkózunk. nagyon romon vagyok egyébként. fáj a jobb lábam. mostmár nagyon aktuális lenne a vasat kivetetni.
remélem nagyon nem áll be, mert akkor nemtook szombaton veletek túrázni.
autópálya matrica sms-ben megvásárolva.
nem még, de a motort már felkészítettem. nem még, de a motort már felkészítettem. nem még, de a motort már felkészítettem. nem még, de a motort már felkészítettem. nem még, de a motort már felkészítettem. nem még, de a motort már felkészítettem. nem még, de a motort már felkészítettem. nem még, de a motort már felkészítettem. nem még, de a motort már felkészítettem. nem még, de a motort már felkészítettem. nem még, de a motort már felkészítettem. nem még, de a motort már felkészítettem. nem még, de a motort már felkészítettem. nem még, de a motort már felkészítettem. nem még, de a motort már felkészítettem. nem még, de a motort már felkészítettem. nem még, de a motort már felkészítettem. nem még, de a motort már felkészítettem. nem még, de a motort már felkészítettem. nem még, de a motort már felkészítettem. nem még, de a motort már felkészítettem.
lépcsőzni nem fogok az tuti.
a többit majd meglátjuk.
remélem nagyon nem áll be, mert akkor nemtook szombaton veletek túrázni.
autópálya matrica sms-ben megvásárolva.
mondtam már, hogy geci?
nekem van egy 3500 Ft-os (dominóban úgy, hogy 500 Ft lebeszélhető
az bírja 1,5 hetet.
http://youtu.be/C1mRO8aqjz8