Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pötyi itthon, eszek aztán mesélek, van mit!
Két szőke nő beszélget Szent István király szobra előtt: - Milyen jó pasi! És még a telefonszáma is ki van írva: 975-1038. - Ja. Csak azt nem írták ki, hogy Pannon, Vodafone vagy T-mobil...
Később még leszek!

Sikeresen hazaértünk, (12 körül) Emrével és Sanyival jöttünk eddig.
Nem volt semmi gond csak Sanyinak beakadt a gázmarkolat és 1/4-nél nem tudta jobban húzni, de azért hazaér vele.
Itthon

Dunaújvárosig Ábrus Sanya párossal, Sanyit Dunaföldvárig még elkísértem, de ott leborítottam Cece felé mert kezdett besűrűsödni a vérem.
OK hajrá
Drága jó Pestám előre milyen sportgumit rakjak? Használt jön szóba csak egyenlőre, új nem és slick se
De én hogy jártam haza felé El mesélem röhögni fogtok de most megyek eszem valamit aztán forma 1 majd lehet utána fogom csak megosztani veletek
Nincs itt semmi baj sem szerintem a baj az nem itt kezdödik
Gida Szerintem neked lesz a leg felejthetettlenebb a party Motorozás saját vassal, majd még Zsoti , Fábi mögött is Halálfélelemel Majd a strandon lévö alakitásodért ahol megmutattad hogyan kel a Falat megmászni majd le mászni , Én neked a 10 es skálán 10 et adok
4 megvan
Én is mindenkinek köszönöm hogy ismét 1ütt lehettünk. És elnézést a csöcsös viselkedéséért
Na 3már megvagytok. Igen későn vettem észre már de sebaj
Itt vagyunk e Hune
Ez pedig mindnekinek szol! Fiúk ,lányok és persze Potinak is Nagyon kösszönünk mindent mi nagyon jól éreztük magunkat veletek . Remélem még sok ilyen maradandó emlékkel lehet majd gyarapitani az emléktárainkat . Kösszönünk mindent
Csövi és Kriszti nagyon kösszönjük a tervezést lebonyolitást nagyon szuper volt minden ,
Szevásztok fiúk lányok!
Na,én is haza értem.
Le is szedtem a képeket,de duplán raktad fel,mert egy mappában külön is meg van,meg egyenként is,de mindegy.
KÖSZI!
NA mi van hol vagytok már?