Két szőke nő beszélget Szent István király szobra előtt: - Milyen jó pasi! És még a telefonszáma is ki van írva: 975-1038. - Ja. Csak azt nem írták ki, hogy Pannon, Vodafone vagy T-mobil...
Sikeresen hazaértünk, (12 körül) Emrével és Sanyival jöttünk eddig.
Nem volt semmi gond csak Sanyinak beakadt a gázmarkolat és 1/4-nél nem tudta jobban húzni, de azért hazaér vele.
Gida Szerintem neked lesz a leg felejthetettlenebb a party Motorozás saját vassal, majd még Zsoti , Fábi mögött is Halálfélelemel Majd a strandon lévö alakitásodért ahol megmutattad hogyan kel a Falat megmászni majd le mászni , Én neked a 10 es skálán 10 et adok
Ez pedig mindnekinek szol! Fiúk ,lányok és persze Potinak is Nagyon kösszönünk mindent mi nagyon jól éreztük magunkat veletek . Remélem még sok ilyen maradandó emlékkel lehet majd gyarapitani az emléktárainkat . Kösszönünk mindent
Sikeresen hazaértünk, (12 körül) Emrével és Sanyival jöttünk eddig.
Nem volt semmi gond csak Sanyinak beakadt a gázmarkolat és 1/4-nél nem tudta jobban húzni, de azért hazaér vele.
Dunaújvárosig Ábrus Sanya párossal, Sanyit Dunaföldvárig még elkísértem, de ott leborítottam Cece felé mert kezdett besűrűsödni a vérem.
http://youtu.be/P-12wG6V46U
Le is szedtem a képeket,de duplán raktad fel,mert egy mappában külön is meg van,meg egyenként is,de mindegy.
KÖSZI!
link