Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyulám amúgy meg miért lenne gáz? Mert visszarakta és rendesen működik? Nem értem ezt a gáz jelzőt.
De lehet cserélni nincs beöntve. Ábrus megvizsgálta 1 szorító gyűrű van benne hogy ne jöjjön könnyen ki.
Mármint a trafóból?Az gáz,mivel be van öntve,azt csak úgy nem tudod cserélni,csak trafóstól.
Ja képzeljétek 98% kijön a Gyertya kábel szal cserélhető. De ma letesztelem biztosra. Lehet csak Ábrus volt erős mondjuk műkszik neki azóta is
Reggelt Gyulám, megvan a 8000 torpanás jelenségének a hibája. Ábrusnak is ez volt és ez kuplung lamella cserével megoldható.
Jó reggelt Pupuescu!A dunakanyari kullogásom után emeltem a súbertűkön,most már nem torpan meg a gép 8000-nél,viszont a jó kis szerpentinezés megette a bal első fékbetéteket,fémes hangot hallok fékezéskor,azokat is cserélni kell.Megrendeltem az első gummát is,múltkor még volt akciós Michelin,most már nincs sajna,ráadásul megemelték az árát a Bridgestone-nak is,úgyhogy maradt a ContiGo.
Nem értem a szervezőket,miért rakták tele az út szélét ilyen farönkökkel!Ha ezzel akarták az úton tartani a kocsikat miért nem használtak kevésbé veszélyes eszközt?Ezt így nem engedtem volna!
Ráadásul pont a magyar versenyző esett ki.
Jó reggelt.
Nálatok a gyerek nem vezetett 200km 40 fok melegbe
Nem gyenge motoros tali. Nem azé linkeltem, mert ellopták, hanem mert 25 ezren vonultak
Jó éjt!
Nálunk a gyerek bírja legtovább.
Nem értem, nálunk még a gyerek is fenn van
Eurosport IRC összefoglaló most.
Jó éjt Pupu!
Jó éjszakát nagyon elfáradtam mentem alukálni. .
Erről beszéltem délután.
úúúú bazdmeg ez kemény tt
http://bikerpunks.com/mediavie...
Sorry: 10-12 liter, nem 10-121
Elgondolkodtató a váltás
Ja és a legfontosabb: terhelés alatt nem volt ritka a 10-121 literes fogyasztás. Közút átlag 8.
Eladtam egy endurót, de még mindig van itthon egy 600-as, meg egy-két gyerekquad
. . Ábrusnak megfőzte a motorom a tojásait nyomta neki a meleget keményen.
milyen biznisz?