Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eddig mentem vele 130-al pályán,ennyi volt az én sebesség mámorom!
Nekem ezt mind rá kellett költenem hogy jó legyen,ha összeadnád te is,neked se lenne kevés az eddigi össz fenntartás.
Ja és még két garnitúra gyertya,20000 forint,úgyhogy 369500 eddig,szép kis ár egy kis sebesség mámorért!
Gyulám te az egészet amit eddig ráköltöttél adtad össze én csak amit meg kell csinálni és ki kell cserélni a télen.
Szép összeg,nézzük az enyémet:
Akku:16000
Trafók:10000
hátsó fék:33000
Hengerfej:160000
Vez.lánc:10000
Tömítések:39500
Meg az elbajszintott javítás volt 50000
És még lesz első gumma:20000
Fékbetétek 2 pár:11000
349500ft. eddig,többet költöttem rá mint amennyibe került,és még ebben nincs benne az átírás,meg az olaj,szűrőcsere.
110es kell a láncból
na hirtelen összeadtam mindent.
vez lánc 8000
hajtólánc+lánckerekek 17/46 40000
olaj 10000
teló olaj 3000
kuplung 13000
kormány cs 12000
kuplung fékfolyadék 3000
fékbetétek 20000
111000ft + tavasszal gumi.
nincs is 130 le a motorom 23 éves ha van kb 110ló akkor ok a vas
Jó,csak neked a 130 Le feletti változat kell.
Az ezresnél nem tudom a hosszát,530-as az biztos.
ez jó nekem?
RK X-gyűrűs meghajtólánc (530)
Japán gyártmányú X-gyűrűs meghajtólánc, magas szakítószilárdsággal.
Az RK Excel Japán motorgyártók beszállítója!
Ajánlott: 130 LE teljesítményig utcai kategóriában 1200 ccm-ig, off-road kategóriában 750 ccm-ig.
Szakítószilárdsága: 40,9 kN ez 26e-30eig 130le felett 32-42e ft ig
Én a blokkjavításon már túl vagyok,a láncom meg a lánckerekek jók.Most még rendbe hozom az elejét,tavasszal kap egy olajcserét,és meg vagyok vele,elvileg minden jó lesz rajta,el is lehetne adni.Persze nem fogom.
hány csapos lánc kell nekem? és 530 as ugye?
Nekem vez lánc. fék betétek, hajtólánc lánckerék. kuplung lamella. Gumi majd tavasszal újak. Gyertya kábelek. úgy ennyi kb.
Idén nekem még az első gumit meg a fékbetéteket le kell cserélnem,februárban műszaki.
Hát messze volt de hallottam hogy megy olyan 200-220 körül volt
Gondolom Ábrus kicsit odahúzta neki?
sőt lehet még sokat is kap majd visszaveszem 1 el a tűket és kiderül. De lehet már nem derül ki semmi belőle.
inkább az utóbbira tippelek. Enyém is nagyon megy tegnap kiégettük a rendszert rendesen
300-ért vettem méterét én is a piros kábelnek,nem egy nagy összeg.Mióta megemeltem a súbertűket alig mutat a fogyasztásmérő.Most vagy érte valami szerelés közben,vagy olyan jó lett a keverék arány,hogy kevesebbet fogyaszt?
Nekem nem esik ki semmi de gyertyakábel csere amúgy is esedékes lenne. Itt van már 1 éve a kábel félrerakva. de nem esik ki mert sorosan megy vissza nagyon szorosan
Ha megy akkor hagyd,nem kell bántani,esetleg rögzítsd,hogy ne essen ki!
Hát nem tudom ma szétszedem apró darabokra a motor és kiderül
Háhá hülye tv2. felrobbant 1 műhely ahol autót szereltek megállapították hogy valahogy benzin került a karburátorba az robban fel . . .
Az én gyári trafóimon be volt öntve,nem volt semmilyen illesztő elem,még vissza se tudtam forrasztani.a Lada trafókkal nincs gond,azokba bedugható.