Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja majd el felejtettem van még egy 2 személyes felfujható ágy Nagyon kényelmes. És nem ereszt le reggelre sem
Ja és van egy Nagy garázs is bár aki abban talál helyet az nagyon ügyes max amotorok mellett
A szőlőhegyet lehet nem volt jó felhozznom Jaszinak főleg
De várunk benneteket is
Nem vagyok milliomos ez van
Ősszinte leszek van 2 szoba amit feltudok ajánlani mertr mi tudunk az elsö házban is aludni . Ezzen kívül van 2 sátor . És van egy pince a Szőlőhegyen kb 5 percre tölem . 2 ágyal . Ezzen kívül meg lehet osztani esetleg ki kivel alszik családdal vagy mitudom én :-) milyen felálásban ennyit tudok ajánlani Fürdö van , konyha van , Pisáni bárhol lehet van kert és hátso udvar Sza... jó ha a kijelölt F szobában teszük .
Akkor
Na egyre biztosabb hogy tudunk menni a Zasszonnyal. Alvadni van hol vagy vinni kellene elfektetőfelszerelést?
Vótunk pízt adni Sanders Ezredesnek, hogy tudjon Potinak sok zséé-t fizetni, hogy meg tudja venni a hőnáhított kocsit.
Nem. Úgyis csak azért kérdem, mit vigyek inni
Nem mondod el senkinek ?
Akkor mesélj
Na joccakát mentem alukálni elfáradtam.
Tényleg kérdezném mi legyen a bográcsban ?bár felesleges Mert zsotival mán eldöntötük mit főzűnk
Jóóóóó estét
Poti!

Német Fanni, Kiss Lia, ezek megvannak?
-Főnök, fizetés emelést szeretnék kérni, mert már három cég is érdeklődik utánam!
-Három cég is? Milyen cégek?
-Hát az ELMŰ, VÍZMŰ és a TIGÁZ!
Mondjuk nem azért
Tényleg a gyereknek akkor lesz a szülinapja is