Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja vettem a közértbe. 2 bor hozzá kóla lesz este alvás :D
áruld el. MOST! leragad a szemem. Öcsémmel beszélem az angol dolgokat és hát eddig dicsérte. havi 500fontot tud félrerakni pff 170e ft és már evett és ki van fizetve a rezsi szállás minden.
van sleep kapcsoló, csak nem tudjátok hol
Kimentem a közértbe és csak a hátsó féket használtam és nem melegedett az első langyi volt mind a 2 ő. de az első teló nagyon kemény lett, megszoktam így hogy nem volt olaj benne 2 hétig és most nagyon keménynek tűnik. Pedig 2 csíkra ki is van tekerve az előfeszítés, majd tekerek még rajta de a kormánytól nem nagyon lehet.
Nekem is hasonlók lesznek. Utolsó menet lesz, ezzel a lánccal nem gyilkolom tovább recseg ropog szegény motor.
Pontosan, jár az agyad és nem lehet abbahagyni, miért nincs rajta 1 sleep kapcsoló beállítod meddig ne működjön, a létfenntartó állapot működne és akkor jó is lenne.
nekem meg egyre biztosabb hogy nem tudok menni.faszom kivan és okt1-től nuku motor megy a ponyva alá.
akkor nem vagyok egyedül.ha megébredek sokszor én sem tudok visszaaludni mert el kezd járni az agyam mindenen.tök idegesítő tud lenni.
és még el is mered mondani...
Jobb reggelt mindenkinek!
na 6 nap pihi után gó dolgozni.
Pedig úgy el lettem volna még itthon.
Ez mér van 300-ig skálázva? Kizsírozott szakadékba hátszél mellett se tudja. Ez gyári egyáltalán? Ha nem, lehet törve volt.
Jó reggelt!
Sanyikám jó reggelt.
Én se aludtam jól,utálom a náthát!
Ja úgy semmi csak éjjel nehezen elaludtam hajnalba felkeltem és nem tudtam elaludni. Mert agyalok ahelyett hogy aludnék. Pár ember miatt mert az ő gondjaikat köcsögségüket magamra veszem és ez nem hagy nyugodni.
Jó reggelt,mi történt?
Jobb reggelt. Fasz kivan hogy vannak emberek akik miatt nem tudok aludni mert 1 folytában agyalok rajtuk.
úúúúú http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr_600-3699991 ez?
fárasztó nap volt, az sxv meg király, szóval
Most mi van ?