Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom ott van még mindig a motoron
meging hülyeségeken jár az eszed, aztán nem tudsz majd aludni

a fékeddel mi van arról beszélj
Hát nem éppen ahol öcsém dolgozik ott englisül beszélnek
- Pista, bá, mit csinál, ha nem tud aludni?
- Én? Lefexem hanyatt, becsukom a szemem, elszámolok háromig, és már alszom is...
- Csak háromig?
- Hááááát, van, hogy fél négyig is....
Attól ne fossá, aki ott dolgozik, az mind magyarul beszél
Az angol meló miatt muszáj átismételni a dolgokat.
ezen én is gondolkodom csak szerintem nem lenne kitartásom tanulni.nem kötne le így meg felesleges lenne.
könyörgöm mond el nekünk földi halandóknak ó nagy mester?!hol van?
Na mentem gályázni. Majd este.
Az enyémen teljesen ki van tekerve,látszik vagy 5 csík.
Úúúúú! De szép az élet!

Sziasztok!
Ha jól emlékszem 425 ml száranként,én csak 4 decit nyomtam bele,majd jövőre pótolom.
pedig már kitekertem 3.vonalig az előfeszítőt eddig 1vonallal mentem mondjuk nem is 4,3dl olaj van benne vagy mennyi kell
Nekem is furcsa volt,az első néhány kanyart túlkormányoztam.Viszont az eleje most már nem pattog,egészen lágy lett.
Nagyon furcsa lett a motor hogy meg csináltam a teleszkópot. Nagyon instabil az eleje illeg billeg kanyarba főleg, de egyenesbe is menni akar arra amerre lát.
áá elkezdtem de már most unom dzö sztrít meg ilyenek feliratos filmből többet megtanultam mint ebből a szarból angol kezdőknek hanganyaggal
Ráadásul nem is emlékszem semmire.
Ne is mondd!
Mától vége a nyári szünetnek és 12:20-ra mehetek angol edzésre. (qrvára kibírhatott volna még 2-3 hetet)
Emrém megjött a cuccos. meglátom mit tok kezdeni vele.
Felraktam 1 korrepetálást keresek szöveget.
Tud nekem valaki segíteni? Angolból kéne engem korrepetálni, én meg 1 kis francia nyelvleckével tudnám viszonozni.
Kellemest a hasznossal jeligére várom a jelentkezőket.

1 csávó motorozik a Kaliforniai tengerparton. Egyszercsak feje fölé kerekedik egy sötét felhő és megszólal belőle egy hang.
- Hallod-e te motoros?Mivel,hogy ilyen szolid,rendes motoros vagy és jól viselkedtél,így teljesítem egy kívánságod.
erre a motoros:-Hááát,őőő,izé, akkor legyen mondjuk, legyen egy összekötő híd Kalifornia és Korfu között,hogy ha netán unatkoznék,akkor csak egyszerűen át tudjak motorozni és napozhassak egyet.
- Na,de motoros!Kívánj inkább valami hasznosat,amivel az emberiségnek is hasznára leszel.
- Oké! Mondjuk:mi férfiak,valahogy nem tudunk a nőkön eligazodni,valahogy nem tudjuk őket megérteni. Szeretném,ha hallhatnánk a gondolataikat,hogy mire gondolnak mikor ránk néznek,vagy mire gondolnak épp szeretkezés közbe.
- Hallod te motoros,hány sávot is akarsz arra a hídra