Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösziii!
Nagyon sok balesetmentest vele. . . .
Ez a harmadik külföldi motorom. Van egy haverom, aki motor mániás. Kint dolgozik Belgiumban egy motorkereskedő/szerviznél és onnan mazsoláz haza motorokat. Eddig nem bántam meg egyik "beszerzésemet" sem.
Ez a motor is úgy került haza, hogy imádja az FZR-eket és megtalálta kint a tesójával együtt. Annak más volt a fényezése, de pár héten belül lett rá vevő (bevallom, nekem is az tetszett jobban ). Akkor még szóba sem került, hogy elviszem. Ez nyár elején volt. Mondta is Feri, hogy ha nem viszi el senki szeptemberig, akkor megtartja magának, mert nagyon jó állapotban van. Aztán kipróbáltam, meg jött a motor csere ötlet és beleszerettem az erejébe. Tényleg tiptop állapotban van ahhoz képest, hogy 20 éves...! Jó, van rajta egy-két karist, de az én motoromon is volt már azért pár.
Szóval alig várom a rendszámot és a tavaszt!
akkor a tied nem jó!
de nem így
ló lalála!
okos telefon!
értünk
Egj jo fzr az futyul
szasz!
reggelt
basszus én azt hittem hogy Zsolti vagy.
én is azt csinyátam csak itt a tesómnál.meg most hétvégén is meg jövő hétvégén is.aztán talán be tudjuk fejezni.
Hát fogalmam sincs igy messze távolbol
Jó Pestám
Az minek a hangja megyek 5 be szépen pötyögősen. És kb 3000-től mintha turbó lenne elkezd szépen fütyülni elölről és ahogy nő a fordulat az is hangosabban fütyül? vez lánc?
Zsoti szerintettek örül ,hogy a nevével biznicelek
Sanyinak se kell sokat spórolni benzinre és imádom a Mecseket de akkor előre kell tudnom hogy vegyek tapadós gumit mert karcolás lesz az tuti
Színezni jöttetek vona nem inya kel ááá
én benne vagyok!úgy sem jártam még arra!
kis iszákosok!

Jó reggelt és szép napot mindenkinek!