Ez a harmadik külföldi motorom. Van egy haverom, aki motor mániás. Kint dolgozik Belgiumban egy motorkereskedő/szerviznél és onnan mazsoláz haza motorokat. Eddig nem bántam meg egyik "beszerzésemet" sem.
Ez a motor is úgy került haza, hogy imádja az FZR-eket és megtalálta kint a tesójával együtt. Annak más volt a fényezése, de pár héten belül lett rá vevő (bevallom, nekem is az tetszett jobban ). Akkor még szóba sem került, hogy elviszem. Ez nyár elején volt. Mondta is Feri, hogy ha nem viszi el senki szeptemberig, akkor megtartja magának, mert nagyon jó állapotban van. Aztán kipróbáltam, meg jött a motor csere ötlet és beleszerettem az erejébe. Tényleg tiptop állapotban van ahhoz képest, hogy 20 éves...! Jó, van rajta egy-két karist, de az én motoromon is volt már azért pár.
Szóval alig várom a rendszámot és a tavaszt!
Az minek a hangja megyek 5 be szépen pötyögősen. És kb 3000-től mintha turbó lenne elkezd szépen fütyülni elölről és ahogy nő a fordulat az is hangosabban fütyül? vez lánc?
Ez a motor is úgy került haza, hogy imádja az FZR-eket és megtalálta kint a tesójával együtt. Annak más volt a fényezése, de pár héten belül lett rá vevő (bevallom, nekem is az tetszett jobban
Szóval alig várom a rendszámot és a tavaszt!
Jó reggelt és szép napot mindenkinek!