Neeem, de nem akarok helyette itt okoskodni
Itt szokta rontani a levegőt "bekessanyi" álnéven, és pécsi. Van 1 szép eredeti festésű frézije, egy első generációs.
400 plusz a papírok, ami nem kis pénz lesz, ahogy itt elkezdtünk számolgatni... Nagyon komoly, hogy egy motor árának a negyedét be kell újból fizetni...
Részben érthető az a módszer, ami alapján a forgalomba helyezés költségeit kiszámolják, de szerintem a jármű piaci értékét is figyelembe kéne venni...
valamiért kifüstölt az elektrónikám:S elindultam nagy durrr( gyújtás miatt kipu berobbant)(mondjuk alapból szokta) veszem le az ülést és füstfelhő:S:S:S:S
Sziasztok! esetleg lenne valakinek fzr 400 ashoz gyujtáselektrónikája? vagy kapcsolási rajz rólla? légszíves ide küldjetek választ : levimeno@gmail.com
na mondjuk pont az nem feszít. vicces mikor 0-80 ig gurulok valami 600as sornégy mellett, és vált 5-öt, míg én csak lazulok főleg a 600as robesz volt főlaza, olyan nagy luxusautóérzés, amikor egy olyannak odapattintasz, semmihez nem hasonlítható
Itt szokta rontani a levegőt "bekessanyi" álnéven, és pécsi. Van 1 szép eredeti festésű frézije, egy első generációs.
Csak nem bonyhádi...?
megy a csomag
Amelyik 6ccázas felvált 5be 80ig, attól el kell venni
Részben érthető az a módszer, ami alapján a forgalomba helyezés költségeit kiszámolják, de szerintem a jármű piaci értékét is figyelembe kéne venni...
http://youtu.be/qJyzxHGM2YE