Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ezer hanem 7000
köszi pajtikám!ezer hála!
feladtam a kormányokat
akkor vegyél nagy goldwinget ha feszíteni akarsz lazulósan.
Neeem, de nem akarok helyette itt okoskodni
Itt szokta rontani a levegőt "bekessanyi" álnéven, és pécsi. Van 1 szép eredeti festésű frézije, egy első generációs.
Milyen Sanyi és hol lakik?
Csak nem bonyhádi...?
De legalább jó. Jó állapotú sportmotort így 20 évesben itthon nehéz kikapni... bár pont van itt 1, a Sanyié, ott van a közeledben.
Ábrus, Mesu

megy a csomag
Már lecsökkent. Csak 0,7LE, ha tolod.
Mi, megfertőzött az automata? Öregszel, én ezt kocsiban éltem át
Amelyik 6ccázas felvált 5be 80ig, attól el kell venni
400 plusz a papírok, ami nem kis pénz lesz, ahogy itt elkezdtünk számolgatni... Nagyon komoly, hogy egy motor árának a negyedét be kell újból fizetni...
Részben érthető az a módszer, ami alapján a forgalomba helyezés költségeit kiszámolják, de szerintem a jármű piaci értékét is figyelembe kéne venni...
csak az a legnagyobb bajom h ez nem gyári gyujtás hanem ez csippelt volt:S és most csökkeni fog a 90 paci attól félek:(:(:(:(:(
Az faxa
valamiért kifüstölt az elektrónikám:S elindultam nagy durrr( gyújtás miatt kipu berobbant)(mondjuk alapból szokta) veszem le az ülést és füstfelhő:S:S:S:S
Nincs mit
köszönöm szépen a segítséget:)
Sziasztok! esetleg lenne valakinek fzr 400 ashoz gyujtáselektrónikája? vagy kapcsolási rajz rólla? légszíves ide küldjetek választ : levimeno@gmail.com
na mondjuk pont az nem feszít. vicces mikor 0-80 ig gurulok valami 600as sornégy mellett, és vált 5-öt, míg én csak lazulok főleg a 600as robesz volt főlaza, olyan nagy luxusautóérzés, amikor egy olyannak odapattintasz, semmihez nem hasonlítható
hiányzik már a motor érzés mi? jó a robogó de azért a váltásnak meg van a fielingje!
és ha szabad kérdezni mi pénz volt? nézegettem pár szép német nagyFZR-t