"Hadd ne szaporítsam a szót, magamon kívül voltam, a két évvel korábbi Kawa felbukkant, Kati látta, nem tehet mást, hát rákérdezett – délután elmész megnézni? Ettől megijedtem. Túl könnyen ment. És túl sokszor vettem már teljesen felesleges, sok gondot okozó, ám kevés örömet hozó romokat óriási fellángolásból. Az ember nem azért tapos végig negyvennégy éven, hogy hűbelebalázs legyen." (forrás)
ezek a PAN-ek is elég jók, egyszer túráztam ilyennel, egész jól lép. Hasonlóan eljárnék egy BMW RT-vel, nagyon frankó ezeket a hajókat terelgetni, peckesen ülve, ráadásul elég nagyot lépnek ha értesz hozzá
EZT a mocskot már a grandemoto-n is néztem. nekem nagyon bejön a forma, hiába akármilyen balesetmiatt csinálhatták ilyenre, ha lenne lém, egy komolyabb megnézést (váz, futómű megméretése ) megérne nálam. -bár miának biztos nem tetszene
A nagymamámmal picit politizáltunk valamelyik nap. 83 éves igencsak felvilágosult nagyi.Azt mondta ő igazából nem is tudja melyikőjüket(Gyurcsi,vagy Orbi) kellene felakasztani,ezért ő úgy csinálná hogy a fa ágán keresztül dobna egy kötelet, lógatná mindkettőt úgy hogy a lábuk épp ne érje a földet,és felváltva emelgetné őket
Holnap kicsit áttörölgetem a mocit,elmegyek teletankolom,és asszem ennyi volt idén. Remélem jövőre többet tudok menni,és a Vicust is szeretném bemutatni nektek egy találkozó alkalmával.
"Hadd ne szaporítsam a szót, magamon kívül voltam, a két évvel korábbi Kawa felbukkant, Kati látta, nem tehet mást, hát rákérdezett – délután elmész megnézni? Ettől megijedtem. Túl könnyen ment. És túl sokszor vettem már teljesen felesleges, sok gondot okozó, ám kevés örömet hozó romokat óriási fellángolásból. Az ember nem azért tapos végig negyvennégy éven, hogy hűbelebalázs legyen."
(forrás)
kurvára elegem van már...elfáradtam, kivagyok
Holnap a pici lányom Baján játszik két meccset is,úgy hogy korán kelünk.
én meg lépek.holnap megint meló. jó éjt uraim!