Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja még aznap reggel
Olvastad?

"Hadd ne szaporítsam a szót, magamon kívül voltam, a két évvel korábbi Kawa felbukkant, Kati látta, nem tehet mást, hát rákérdezett – délután elmész megnézni? Ettől megijedtem. Túl könnyen ment. És túl sokszor vettem már teljesen felesleges, sok gondot okozó, ám kevés örömet hozó romokat óriási fellángolásból. Az ember nem azért tapos végig negyvennégy éven, hogy hűbelebalázs legyen."
(forrás)
háháááá forma-1
. . 330km/h
Reggelt de jó kis versenyek vannak.
ezek a PAN-ek is elég jók, egyszer túráztam ilyennel, egész jól lép. Hasonlóan eljárnék egy BMW RT-vel, nagyon frankó ezeket a hajókat terelgetni, peckesen ülve, ráadásul elég nagyot lépnek ha értesz hozzá
amúgy az RF900-asokat néztem, milyen kedvező árban vannak, és a legtöbb elég szépen megmaradt
EZT a mocskot már a grandemoto-n is néztem. nekem nagyon bejön a forma, hiába akármilyen balesetmiatt csinálhatták ilyenre, ha lenne lém, egy komolyabb megnézést (váz, futómű megméretése ) megérne nálam. -bár miának biztos nem tetszene
Persze ilyen csak a gyűjteményekben létezik és aranyáron, tehát Fré marad.
Ha találnék egy teljesidomos F2-est (az erkélyest) gyári állapotban akkor lehet hogy Fré veszélybe kerülne.
Tényleg szép de sajna nincs már több hely a garázsban. (de egy ilyen szép 900-as Bol d'Or még talán beférne )
enyémense
az asus boltba újonnan 45, csak kicsit átbaszós

kurvára elegem van már...elfáradtam, kivagyok
Jó éjt!

Holnap a pici lányom Baján játszik két meccset is,úgy hogy korán kelünk.
Én sört iszok.
na ma este nem iszogat senki?

én meg lépek.holnap megint meló. jó éjt uraim!
tud valamit a nagyi!
A 83 év
én már elraktam de még kéne bele hoznom benzint hogy tele legyen. bízzunk benne hogy össze jön jövőre is a tali és hozod!
És mlyen igaza van!
A nagymamámmal picit politizáltunk valamelyik nap. 83 éves igencsak felvilágosult nagyi.Azt mondta ő igazából nem is tudja melyikőjüket(Gyurcsi,vagy Orbi) kellene felakasztani,ezért ő úgy csinálná hogy a fa ágán keresztül dobna egy kötelet, lógatná mindkettőt úgy hogy a lábuk épp ne érje a földet,és felváltva emelgetné őket
Holnap kicsit áttörölgetem a mocit,elmegyek teletankolom,és asszem ennyi volt idén. Remélem jövőre többet tudok menni,és a Vicust is szeretném bemutatni nektek egy találkozó alkalmával.
Hát ma nagyon sokat melóztam,délelőtt megpuceráltam a téli kerekeket,majd a kocsival vacakoltam.