Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeretem ezt a motort! Asszem ez engem már kiszolgál.
Igen éppen mondani akartam hogy 2 az 1 volt
Szombat reggel tankoltam,mikor indultunk túrázni,és vasárnap hazafelé kellett Bonyhádon tankolnom. Pedig a túrán Gida kedvesét vittem ,2 személy volt. Bár ketten voltunk 1 személy súlyában.
Hazafelé Szentendréről 350km után kellett a tartalék. 15,5 liter benzinnel 350km.
Az már barátságosabb,bár 4,5 szokott lenni az enyém.
túránál 6l
Az nem kevés.
A városban kimondottan utálok menni,mindél előbb ki onnan! Se autózni,se motorozni nem szeretek a városban.
Az más mikor túrázol akkor én se megyek állat módjára, de ma öröm motorozás volt
Ja és 120km alatt megevett 10l benzint
Szeretek motorozni nagyon,de ha 120 körül megyek akkor már nagyon kell figyelni,és nem tudok nézelődni. 90 környékén szeretek menni,akkor még ltok is valamit a tájból.
Az a baj elkezdtem azt amit sok városi bunkó, szlalom, előremegyek a lámpánál de élvezem nagyon mármint a menést a városba. A csajok csak úgy néznek a megállóba ahogy üvölt a csövem
nem, Sanyi tudod milyen élményt adott öröm motorozni
Én még 5.-ben is "150" volt.de gyors az nagyon.
Nem sajnáltad ennyire megtépni szegényt?
értettem
Persze veszek lánc lánkerék én 200le láncot veszek ne szakadjon nekem szét igaz 10-15e drágább de csak jó lesz
Kő venni újat tavaszra,nehogy elszakadjon neked is.
Jó kis járgány a Béla,se hogy ennyire megy!
látod a láncom amit ma kapott szegény élvezkedtem tekertem a gumát rendesen kigyorsításkor. Nem tudom melyik paraszt találta ki hogy a tesco útjait fehér aszfaltal kell lerakni egyenesbe is tekergette, főleg kanyarba nem figyeltem 2x majdnem perec lett qrva jó nap volt ez ma istenem de jó volt
Sanyikám én a nyomodba se érek
szevasz papiiiiiii
Sikerült az ebéd?