Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ááá nem sikerült.
http://www.youtube.com/watch%3..." target="_blank">Ezt találtam a kompresszió mérésről.
De ha nincs meg a hézag,akkor hiába akarja bezárni a rugó!
Nekem a kicsin nem volt amikor megvettem. Beállították és jó lett.
Gyertya ki,és a mérőt a gyertya helyére betekerni. Önindítóval kell tekertetni.
A sz.hézdag nem inkább nőni szokott ahogy kopik a cucc? vissza meg a rugó zárja, annak nincs köze a hézaghoz, nem?
a kompresszió mérésnél járni kel a motornak,vagy elég ha csak az inditómotor tekeri?
De lehet a kompresszió hiány attól is, hogy nincs megfelelő szelephézag,és nem zár,zárnak a szelepek rendesen. Ha viszont csak a hézag a probléma,és szelepállítás után megjön a kompresszió,akkor sztem szükségtelen becsiszolni a szelepeket. Ez csak a hézagolás utáni kompresszió mérés alkalmával derülhet ki.
szia .kompresszió hiány miatt néznénk meg a szelepeket,és mintha azt mondta volna a szerelő hogy fel kel géppel maratni a szelep fészket.
http://youtu.be/er2zqlsEGZk De könnyedén megy.[/L]

Milyen jó kis motorok ezek!
Szelephézag állítás után sem rendes a kompresszió,akkor persze le vetetném. Méresd meg szelepállítás után,és meglátod mit mutat. Ha nem jó,akkor muszáj.
Hát ahhoz le kell venni a hengerfejet. Szelepállításhoz nem.
Sziasztok! Voltam egy jót bringázni,megnéztem a TV tornyot. De cudar hideg van arrafelé.
Azért nagyon élveztem.
sziasztok.szelepállításnál érdemes a szelepfészket is kicsiszolni?köszi
1, pls használd a válasz erre gombot
2, ha rákattintasz valaki nevére, megtalálod az adatlapját, egyéb elérhetőségeit.

Egyébként kaposvári vagyok
Emre ,amúgy ti merre valók vagytok?
Én Hajdú Bihar
Lehet van igazad mert én mindig a kormány csutka tetejéhez mértem a szár végeit,hogy ott egyezzenek,melyik távtartóra gondolsz,a keréktengelyen(sztem ott nem lehet baj,mert ez már másik elsőfelni, a baj pedig ugyanaz mindkét esetben) ,vagy ami merevíti a telókat a sárvédőnél
Köszönöm!
Megnyugtattál!
Köszi!
De ha lehetséges lesz az átalakítás, akkor mindenképp olyan ülést szeretnék rá, mint amilyen most is rajta van.
Így talán a családom elhiszi, hogy mégsem annyira kemény a vas és talán egyszer majd felülnek mögém, mert most még csak a fotó kedvéért sem közelítenek hozzá!
Az első körben csak annyit csinálnék, hogy felemelném az elejét, kilazítanám a telószár tartó csavarokat a villában, majd az első kerék csavarokat is. Aztán egy kicsit megmozgatva az egészet először a kerékcsavarokat húznám meg, és csak utána a telószár tartó csavarokat. Az első keréknél a távtartó rendben van? Mert igazából az tartja helyén a kereket. A teló csak megy utána, már ha az első kerék rendesen meg van húzva.
Van igazságod!
Igazából már kezdek megbarátkozni a dupla lámpával, bár azért mindenképp a trapéz vagy az a "macskaszemnek"nevezett mindenképp jobban tetszik.
Viszont a hátsó részt szeretném kicserélni, átalakítani.
Köszi
Jó reggelt!Sajnos ez már a második szett amivel ezt csinálja