De lehet a kompresszió hiány attól is, hogy nincs megfelelő szelephézag,és nem zár,zárnak a szelepek rendesen. Ha viszont csak a hézag a probléma,és szelepállítás után megjön a kompresszió,akkor sztem szükségtelen becsiszolni a szelepeket. Ez csak a hézagolás utáni kompresszió mérés alkalmával derülhet ki.
Szelephézag állítás után sem rendes a kompresszió,akkor persze le vetetném. Méresd meg szelepállítás után,és meglátod mit mutat. Ha nem jó,akkor muszáj.
Lehet van igazad mert én mindig a kormány csutka tetejéhez mértem a szár végeit,hogy ott egyezzenek,melyik távtartóra gondolsz,a keréktengelyen(sztem ott nem lehet baj,mert ez már másik elsőfelni, a baj pedig ugyanaz mindkét esetben) ,vagy ami merevíti a telókat a sárvédőnél
Köszi!
De ha lehetséges lesz az átalakítás, akkor mindenképp olyan ülést szeretnék rá, mint amilyen most is rajta van.
Így talán a családom elhiszi, hogy mégsem annyira kemény a vas és talán egyszer majd felülnek mögém, mert most még csak a fotó kedvéért sem közelítenek hozzá!
Az első körben csak annyit csinálnék, hogy felemelném az elejét, kilazítanám a telószár tartó csavarokat a villában, majd az első kerék csavarokat is. Aztán egy kicsit megmozgatva az egészet először a kerékcsavarokat húznám meg, és csak utána a telószár tartó csavarokat. Az első keréknél a távtartó rendben van? Mert igazából az tartja helyén a kereket. A teló csak megy utána, már ha az első kerék rendesen meg van húzva.
Van igazságod!
Igazából már kezdek megbarátkozni a dupla lámpával, bár azért mindenképp a trapéz vagy az a "macskaszemnek"nevezett mindenképp jobban tetszik.
Viszont a hátsó részt szeretném kicserélni, átalakítani.
Köszi
Milyen jó kis motorok ezek!
Azért nagyon élveztem.
2, ha rákattintasz valaki nevére, megtalálod az adatlapját, egyéb elérhetőségeit.
Egyébként kaposvári vagyok
Én Hajdú Bihar
Megnyugtattál!
De ha lehetséges lesz az átalakítás, akkor mindenképp olyan ülést szeretnék rá, mint amilyen most is rajta van.
Így talán a családom elhiszi, hogy mégsem annyira kemény a vas és talán egyszer majd felülnek mögém, mert most még csak a fotó kedvéért sem közelítenek hozzá!
Igazából már kezdek megbarátkozni a dupla lámpával, bár azért mindenképp a trapéz vagy az a "macskaszemnek"nevezett mindenképp jobban tetszik.
Viszont a hátsó részt szeretném kicserélni, átalakítani.
Köszi