Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát töki ez minden de nem feszes nem lehet rendesen már beállítani ha a nem nyúlthoz állítom akkor a nyúltnál nagy a hasa ha a nyúlthoz akkor meg feszül és fosok a lánckerékcsapágy szétmegy de nem baj vasárnap még megyek haza aztán tényleg szétszedem az első fék se fog úgy ahogy kéne valami nem stimmel. fékezek 1 keményet és hallod hogy mintha szörcsögne valami
ZX-12: 130kw x 720Ft=93.600+12.000+17.000=122.000Ft
Az életben nem veszi meg senki.
majd csak üzembentartó váltás lesz, nem átírás . . .
a túl feszes lánc ad még ilyen hangokat
Az már át van írva ez átírási költségek lesznek.
Zsoltinak gyorsan el kéne adnia a 12-est. (de mióta mondom neki)
Pontosan
Na majd most indul igazán a számok csere bere meg ami belefér tipus azzonosság jobbra balra minden papir jó lesz mindenhez csak menjen Ezzel azt érik el szerintem . Amugy meg baszák meg a buzikurva anyukat azt azt a ráérőset amelyik kitota e világra üket
Nagyon rendben van az úgy!
42Kw. Nem is akar menni.
nem hallottad akkor ez enyémet tolod recseg ropog, ha meg megy a motor rezonál rendesen
Idén már szakítottam el láncot. Nagyon megütöttem magam. Igen ott.
vagy mindenki a régi gépeket keresi majd mert az újak átírása kész horror 200e felett is lehet majd
Annak nem inkább hangja van, hanem olyan mintha valami eliptikus hajtás lenne, szakaszosan húz a motor
Egyszer sikerült 600km alatt tönkretennem egy láncot. A Mecseken keresztűl át jártam dolgozni. Két hét múlva beleesett a láncmérő.
ma mondták hogy már mindenkire ráterhelik függetlenül hogy okozott-e vagy sem.
az is durva.
Na én azon cserélem 10 évente kb
Ne hidd! Sztem az öreg gépek drágábbak lesznek. Az újakra horror!
Ja és lesz baleseti adó ami a biztosítást kb a mostani árhoz képest 30%megemeli ezt azok fizetik akik már okoztak balesetet.
egy ilyen nem lenne rossz a motorokhoz sem.
Akkor 1000% hogy örökre megmarad!
Az is 68000lenne kb ha most vennéd nem éri meg eladni se már a dögöt mert meglátják mennyi az átírás és elmenekülnek.
Az sem kevés.
bocs csak 93000