Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy meg ha Ábrus beindítja akkor te is nyugodtan indíts hidd el ő tudja mit csinál .
Aha értem udvaron vagy lakásba áll a motor
igazából nem tudom.nem szeretném ha a kipuba kicsapódna a pár aztán rohadjon meg azt mondják nem tesz jót a motornak a hidegen való indítás.bár ugye megoszlanak a vélemények ebben is.én nem szoktam.az aksit kezelem aztán ennyi.
És miért nem ha szabad megkérdeznem?
Jó reggelt pajtikáim!

Nem szoktam beindítani.Ilyenkor leteszem, aksi ki, havonta egyszer rátöltök aztán tavaszig be sem indítom.
Thomas bf3 most jön ki pár nap ja már nincs xboxod
Szia.
Nem egyszerű mutatvány. Trafót meg a termosztátot el kell rakni hogy normális idomot lehessen ráfaragni. A fejidomtartót is le kell cserélni +az idom a vízhűtőt is cserélni kell mert nem azon van a betöltő a segédvázat átfaragni a lámpa miatt mert annak van 1 tartókerete. De ez 88as lesz szerintem. 90be már a döntött első lámpás volt és annak a váza is már más volt.
Jó reggelt
Itt volt a múltkor a kawszutyis haverod és istenített téged hogy te mekkora motoros vagy és hogy mekkora zseni vagy és a közeledbe nem vagyunk akkora tudással rendelkezel a motorokról. Ezek szerint tévedett
benned főleg fzr témában bíznék
Tépek tvzni.Jó éjt.
Hány motoros haverod van pesten baszod? Ismersz egy rakás embert aki vszeg több motort javított, mint amit én láttam az utcán összesen!
Többször mondtam már hogy csinálgattam már sok mindent de nem én vagyok az etalon motorszakértésben.
úgyis kikunyiznám, hogy átnézd akármit is veszek
Elvitték a robeszt? Akkor addig meg mit görcsölsz ezen? (azt meg hogy akarsz-e FZR-t azt neked kell tudnod. Ha jó akkor persze hogy ellennél vele hiszen alkatrész van hozzá kannaszám)
Ez mondjuk egyszerű:fzr Pedig ez olyan szép volt felöltöztetve! Kár érte.
Tény hogy a legegyszerűbb egy Polisport "fejidomot" rátenni és kész, de az meg mijenmá? (azon kívül hogy az tényleg egyszerű)
vett valamit amit szégyell? az a szegény srác annyit dolgozik najó, kevesebbet mint én
megnéztem, de kicsit még segíts még
azabaj, hogy ha ilyeneket lát az ember, amiket egy-egy fanatikus, ÉS hozzáértő rengeteg pénzzel és energiával megalkotott, az a téveszme szálhatja meg, hogy ő is meg fogja tudni csináni hasonlóan
Hol van poti?
Cindinek: előzmény.
http://www.kepesmotor.hu/yamah... tök jó ha elmegy a robesz mit gondoltok, álat a gép?
Hát, egyszerűen egyiket sem.
vettél volna trapézlámpást