Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mentem is. Majd estefelé.

Sziasztok!
Az már elég jó.

Mindjárt megyek vissza dolgozni.

Azon agyaltam,milyen jó lenne a buszba egy autórádió. Nézegettem ezeket az usb-s rádiókat,nem is olyan veszélyes árban vannak. Jó lenne valami,mert jön a tél,és nem nagyon fogunk kiszállni belőle.
75 környéke.
Jó kis túragép. Ezek már közel vannak a 100 pacihoz ugye?
és az az igazi szörnyeteg régisuzuki hangja van! Nagyon dögös az egész jelenség.
750. gsx750ef
írtam fb-n, hogy fateré. forgalombahelyezéssel lesz valami 250 az ára, úgyh ha még belecsúszik pár baráti tizes egy átnézésre, akkor is nagyon jó vétel volt! Meghúztam kicsit délelőtt, és naggyon keményen megy azt beállítások kitudja merre. Kell rá két renges féknyereg előre, és hibátlan motor. (én nem mertem megvenni )
Mekkora?
vagy nem csak néha kell menni vele ;)
Én ki szoktam gurítani a garázs elé télen is (1-1,5 havonta) és beröffentem 10-15 percre. (ha jobb idő van akkor fordulok is vele egyet ~2-3km-t) Ha melegen tolom vissza a garázsba akkor nem csapódik le a pára, de ha ilyen félelmed van akkor eloszlatom: az a téli 2-3 indítás-leállítás nem fog ártani neki. (ha télen rendszeresen használnád az viszont betenne neki)
Ha néha el van indítva akkor az jó az akksinak, csapágyaknak, mindenféle súrlódó felületnek, szeleprugóknak, üzemanyagrendszernek, és ha mész is vele az jó a csapágyaknak-láncnak-gumiknak és legfőképp jó neked, hogy nem felejted el hogy motorozni mennyire jó.
Ha néha be van indítva akkor nincs gond tavasszal amikor indítani kell.
Jó messziről hozhattad ha így felhúztad .
De miért pont őt? nem volt fiatalabb jobb?
. . . .
be van!
szigetelt garázsba de fűtés nincs.mondjuk mikor kint -15fok van bent max -2,3 .
Enyém 91es attól még nem lesz fiatalabb

A forgalmiban az enyém is 90-es.
Hello papi
Sziasztok!
Mekkora KIRÁLY vagy! Így vágod a sütés-főzést!
http://www.vaslovasok.hu/cikke...

És nézd meg a hozzá szólásokat is és hoppá 1 ismerős arc kacsint rád
De akkor dugaszold is be a kipufogót mert akkor is lecsapódik benne ha nem jár elég 1 kis melegfront ködös idő.