Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy konvektort már bekínoztam büdös mint a dög,de nem kellett szétszedni
inkább ne tedd!várd meg a szerelőt!nehogy nekem elrepülj a tetőn át! amúgy eddig volt gáz? mármint nem lehet h nincs a csőben gáz?
Pontosan Én már nem akartam irni semmit de ....
más is üzemel gázzal a házban? Azok mennek? Ha nem mennek, vagy nincs más eszköz, akkor a nyomásszabályzó leoldott. Annak a visszakapcsolása 2 emberes. 1 tartja kinn a gombot, 1 pedig bent valamit bekapcsol(valamék gázos eszközt).
esetleg még ezekre rábíznám a hengerfejet
Mondjuk a kocsimnak az előző csinálta.
bekapcsolja
Mi a tö met szokott a szerelő csinálni a konvektorral hogy begyulladjon?
Kezdek fázni
Szétszedtem az bizt , de nem jön a gájz
Potit kéne erről megkérdezni, ő jártas a szervizes témákban.
Onnét hogy szerelő ilyent nem csinál
Ő is kiadja a munkát másnak, de mivel ennél alapvetőbb dolgokhoz sem ért, lásd az előző kérdéseidet, én nem engedném a motorom közelébe.

ehhez spec szervíz kell, mint például ezek.
erninek előzmény
én is hasonlóan tettem volna csak lehet hogy még cifráztam volna egy kicsit.
na ez az honnét tudjam hogy tényleg becsiszolják azokat a szelepfészkeket.nem a motortól sajnálom a pénzt csak már nem bízok ebben a szerelőben.
finom voltam és nőies (mint mindig )

Ja vettem egy új playstationt:
én ezt mondtam volna annak a szerelőnek amikor ezeket a lehetőségeket neked vázolta: elmész te a jó büdös picsába
Már az is segítség hogy 1ütt éreztek velem, így nem érzem magam egyedül és tartást ad. Hétfőn nagyon magam alatt voltam
kérdezem tőle hogy a gépem fojtott vagy fojtatlan.azt mondja ahoz le kell vennie a csonkokat amit még nem tett meg.kérdem én akkor hogy lehet így egy karbit beállítani ha azt se tudja hogy hány lovas a gép.ezek szerint azt se érdekli hogy 110-es fúvókák vannak lehet hogy egy fojtott gépbe.
Én próbáltam vázolni a helyzetet,de tényleg csak állítás utáni mérés adhat választ rá. Jól gondolom?
basszus ilyen szar hírekkel kell szembesülnöm mikor feljövök! Pupu drukkolok hogy ott tudj maradni és ne kelljen eladni a Bélát! Tudom hogy messze vagyok de ha kell megpróbálok én is segíteni! Amúgy szevasztok!
Hát akkor hajrá. Biztos jó lesz. Ha normálisan megcsinálják,egy darabig örökös lesz.
Talán ha esetleg megnézné a szerelő úr a hézagokat az sokat elárulna, mert csak a szelepfedelet kell levenni róla. (ami kb 15-20 perc)
Ez az tudományos magyarázat viszont a szerelő úrról árul el sokat.
Kitartás Pupu!
Remélem azért pozitívan alakulnak a dolgaid a következő napokban
Motort én is tudok tárolni ha kell. Elfér a többi mellett