más is üzemel gázzal a házban? Azok mennek? Ha nem mennek, vagy nincs más eszköz, akkor a nyomásszabályzó leoldott. Annak a visszakapcsolása 2 emberes. 1 tartja kinn a gombot, 1 pedig bent valamit bekapcsol(valamék gázos eszközt).
Onnét hogy szerelő ilyent nem csinál
Ő is kiadja a munkát másnak, de mivel ennél alapvetőbb dolgokhoz sem ért, lásd az előző kérdéseidet, én nem engedném a motorom közelébe.
kérdezem tőle hogy a gépem fojtott vagy fojtatlan.azt mondja ahoz le kell vennie a csonkokat amit még nem tett meg.kérdem én akkor hogy lehet így egy karbit beállítani ha azt se tudja hogy hány lovas a gép.ezek szerint azt se érdekli hogy 110-es fúvókák vannak lehet hogy egy fojtott gépbe.
basszus ilyen szar hírekkel kell szembesülnöm mikor feljövök! Pupu drukkolok hogy ott tudj maradni és ne kelljen eladni a Bélát! Tudom hogy messze vagyok de ha kell megpróbálok én is segíteni! Amúgy szevasztok!
Talán ha esetleg megnézné a szerelő úr a hézagokat az sokat elárulna, mert csak a szelepfedelet kell levenni róla. (ami kb 15-20 perc)
Ez az tudományos magyarázat viszont a szerelő úrról árul el sokat.
Mondjuk a kocsimnak az előző csinálta.
Kezdek fázni
Szétszedtem az bizt , de nem jön a gájz
Ő is kiadja a munkát másnak, de mivel ennél alapvetőbb dolgokhoz sem ért, lásd az előző kérdéseidet, én nem engedném a motorom közelébe.
ehhez spec szervíz kell, mint például ezek.
Ja vettem egy új playstationt:
Ez az tudományos magyarázat viszont a szerelő úrról árul el sokat.
Remélem azért pozitívan alakulnak a dolgaid a következő napokban
Motort én is tudok tárolni ha kell. Elfér a többi mellett