Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja amúgy FZ 750-ről van szó
Sziasztok!
Valakinekvan ötlete hogy miért kopik erőteljesen(a szemben állok a mocival) a jobb oldalt az első gumim,ez már a második szett,kicseréltem a szimeringeket olajat,sőt még telszárat is cseréltem?
ábrus nője nálam jelentkezett

"Szia Kedves Barátom,
Örülök, hogy találkoztunk, Hogy vagy odaát? Remélem, hogy minden rendben van veled, A nevem ne hagyj Nina, tudom, hogy lehet, hogy meglepő, hogy hogyan kaptam meg e-mail ma láttam a profilodat, ha böngészve találtam rá www.sportmotor.hu keresett becsületes partner, akkor úgy érzem, hogy csepp a pár sort neked, és én, mint te, hogy kapcsolatba velem e-mail címemet, hogy mi is ismerjük egymást és cseréje a képeket, és mi válhat partner.

Ne feledje, a távolság nem számít, mi számít a szeretet megosztjuk egymással. Várom, hogy hallani hamarosan.

kisasszony Nina"
Tetszett a vf-ed!
Úgy hallottam a végén egy-két henger lemaradt.Ha nincs üzemben belsőégésű motor,havonta tíz perc üzem ajánlott,seregben energia ellátós voltam,volt két,harckocsi motoros aggregátorom,(Pupu ismeri a Gvozgyikából)azokat járattuk havonta ha nem volt áramszünet.Elkezdtem a fékbetét cserét,de nem vettem ki a régieket,4-5 milliméter vastagok még legalább,kár volna kidobni.
Attól függ, hogy hova megy az ember és milyen kedvében van!
Maja: fusside-fussoda motor, esetleg kisebb túra, meg a drága benzin ellen.
Gold: családi batár, ezt szeretik a családban. Szól a zene, kényelmes légrugók és a fotelok, hosszú távon tempomat, hidegben meg fűtés.
FRZ: Ez az enyém, erre még álló helyben sem ülnek fel a családtagok, úgy félnek a sikítótól!

Ki az akinek rajtam kívül is bent áll a garázsban a "Maja-Gold"?
Köszi!
Adtál volna a 3db VF750-ért trapézlámpást vagy bármilyen legalább 100Le-s síkítót? Ezt kaptam érte!
Gondolom, hogy nem, mert a Maja fórumon is csak Satyapapa gondolkodott a cserén!
Szomorú vagyok!
Köszi!
ez kéne itt is! Büdös cigányok!
Barátomnak keresek 400-as fzr-t. Max. 25 kw-os érdekli. Ha van valakinek eladó ide küldjétek:
seducertt@hotmail.com

Külső állapot nem kritérium, ne legyen drága.
azért így már nem annyira vicces
Inkább: még annyit sem.
Dehogy megyek, nem tudnak annyit fizetni nekem hogy megosszam velük ennek a fantasztikus elmének a titkát
majd elmész újságírónak a fasztrájd-hoz
és mekkora tudással rendelkezem istenem
váltó állás szerintem fokozat jelző azokon már volt elvileg
Az miaz a "gear position" ? A műszerfalon.
valami 80x