Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjon le!
Igazi lázadó vagy .
Tuti hogy tüntetésekre is szoktál járni
"én csak segítségnek szántam neki" (csak nem azt feltételezted hogy nem tudja? Egy vizsgázott szakember? Akinek a tudatlan ügyfél hoz útmutatót?)
Hát igen, ez mögdrágíjja!
akkor számlázd ki neki a szakmai tanácsadást, és hozd el a vasat amíg egyben van
délután jutott eszembe h az enyémbe még Szentendrei csapvíz van.
Alul lehúztam 1 csövet lefolyt. Így hagyhatom? Már nem tud bántani semmit ugye? Nem kell azt felfagyállózni ha jól sejtem , legalábbis a kocsikat nem szoktuk.
én csak segítségnek szántam neki mert azt se tudta 2 hétig(és szerintem a mai napig nem tudja)hogy hányas évjáratú.jött azzal hogy rossz karbi van benne.meg hogy a keverék csavar az egyiken 4-re volt állítva a másikon meg 1-re.holott én állítottam be ahogy mondtátok 3szor is leellenőriztem és ki tudok tekerni egy csavart úgy hogy 2egészet meg egy felet forduljon.
És ki a jó isten fogja ezt összerakni?

Folytassuk az alapoknál, szétszedtem kipiszkáltam a nem létező pókot.Nincs gáz
Mire rájövök hogy ez a vacak olyan fajta h csak egy bizonyos állásban ad gázt a gyújtáshoz ,és csak utána lehet tekergetni
Megszopattam magam nem is volt semmi baja én meg már a fúvókát is szétcincáltam
Jön ugye az ügyfél a mesterhez, aztán a kapott információk után kéérdezősködik, éértetlenkedik, példákat hoz fel (másoktól), ötleteket ad, hallgatólagosan kétségbe vonja a "szakember" véleményét, ez biza mögdrágíjja a javítást!
ja a siófoki tali óta most indítottam el a gépet először
kis szivató, gáz nuku pöcc-röff
pedig tartottam tőle, hogy már fázni fog kicsit.
ezt én tudom
csak aztat nem, ami a sorok között van
mert azt sohase tudhassa senkise nem hogy éppen mire gondolsz
Csak annyi hogy belenyúl az ügyesebbik ujjával a szívócsonkba és már tudja is hogy nyitott vagy nem. Le sem kell szedni hozzá.
és ne úgy kelljen kihúúúúúúúúzni belőled az információt
folytasd, mert soha nem hozza el onnét azt a motort
De ha ilyeneket csinálsz akkor ne csodálkozz hogy kezd egyre több hiba előjönni a gépeden és ez neked egyre többe kerülni.
na ezért vagyok én is bajban.van itt Pápán 2 szerelő de nem igazán bízom egyikbe sem.bár az egyikről azt mondják hogy jó de nekem annak idején a robogónál elvette a bizalmam.mindenképp rá akart beszélni a henger cserére aztán csak egy folytást kellett volna kivenni a kipuból.
Akkor annyi esze lehetne hogy ...áh, nem is folytatom.
meg ezt.
na amit a múltkor küldtél képet és írtál hozzá azt én kinyomtattam és a kezébe adtam.
Ernikém abból fogod tudni hogy megcsinál(tatták)ták-e hogy mielőtt felteszik szóljanak, mert meg szeretnéd nézni.
Ha ezt látod (előzmény) akkor meg lett csinálva, ha holt retkes még mindig akkor meg nem. (de utána meg megszivatnak a hézagoló betétekkel mert nekik abban van a lóvé, ami persze így is előfordulhat)
milyen típusú a konvektor?
kezdjük az alapoknál: szikra van?
Vagy el kel fordítani valamit, vagy nyomni kell valamit, meg talán kattognia is kell közben egy kicsit, míg be nem gyullad az őrzőláng.

De van hogy befészkel a pók miegymás, és szét kell kapni az egész hóbelevancot, mert nem jut be gáz az égéstérbe, vagy elbaszódik a piezzó, és kézzel kell meggyújtani a lángot például egy jó hosszú gyufával, ezért én általában még elfogadható időjárási körülmények között szoktam próbafűtést csinálni.
Már amennyiben gázkonvektorról van szó.
mennyél.
Na hiszen itt az Eonos! Holnap megyek be a pápai irodába aztán lesz nemulass!