Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Ez mit jelet? "bár jelenleg csak a ~60%-a"
Van motor, de nincs papír?
Szerintem ne engedd lejjebb, fölösleges.
Kormány csapágy a bukás után cserélve lett
Holnap rakok fel képeket ,én is már arra gondoltam hogy lejjebb engedem a bal oldalt a szárat,
Képet tudnál feltenni arról a félrekopott gumiról? (meg a motorról is )
Az előző első nekem is ilyen volt.
A rugóknak semmi köze hozzá, attól csak puhább lesz az eleje de a villahíd, az e.tengely és a teló csúszóperselyei akkor is egyenesen tartják a kereket. Ha viszont az eleje kapott egy fülest akkor először a villanyaknál (a kormánycsapágynál) ferdül el a váz. (és onnantól már csinálhatsz vele amit akarsz, annyi)
Ha rajta ülsz, akkor a jobb oldali villaszárat engedd lentebb 1-2 mm-el, vagy a bal oldali vedd fentebb 1-2 mm-el, mert ráfeszül enyhén. Az enyém is csinálja, ha polírozom, a villákat, de apró beállítás után elmúlik
Egy méhész előttem baszta a földhöz, hogy szart sem ér normális sűrűségű mézzel. A melóhelyre hozta be, hogy milyen frankó cucc. Aztán csak röhögtünk rajta, hogy egy kiskanállal előbb végez, mint ezzel. Mert baromi lassan veszi fel az anyagot. Nem szarakodni akarok, de láttam működés közben igazi mézzel.
Lehet a tesco gazdaságos sziruphoz van méretezve.
Teljesen jól lehet használni, hiszen arra van méretezve. Egyedül akkor mond csődöt a készülék, amikor bekristályosodik az anyag.
Ezzel csak egy baj van, hogy a méz viszkozitása miatt gyakorlatilag használhatatlan.
A lécezéshez viszont tökéletesen be kellene állítva lenni a hásókerék tengelynek is,sztem ez sem az igazi megoldás,én még gondolok a tel rugókra,talán
Ezt a praktikus szerkezetet ismered, ábrus?
Az szokott lenni.
Mivelhogy a hátsó gumi szélesebb, ezért az első keréknél ugyanakkora hézagot kell mérni ha minden ok...kicsivel több kreativitást.
Ne hagyj Nina mi? Fú de megtépem a ringyót!
Nekem. (bár jelenleg csak a ~60%-a)
Meg kell fegyelmeznem mert látom kezd elkurvulni a dög!
Megmondtam neki hogy csak akkor ribanckodhat, ha én azt mondtam hogy lehet! Asszem fel kell pofoznom a többit is mielőtt azok is elvadulnak.
Kiváló ötlet. volna, ha egyforma széles gumik, és tökéletesen középre állított kormány lennéneK.
Na helló csajok
Próbálj meg valahogy egy egyenes lécet tenni a kerekek mellé, jobbról majd balról...
Most mondja az asszony hogy ferdén is ülök
Na vázra nem is gondoltam,hát sajna lehet mert buktak vele elég komolyat
Lehet ferde a váz, villanyak ferdén áll?
Hacsak nem kanyarodsz folyamatosan balra és attól...
Ferdén ülsz? én is.
Ferdén ülsz? én is.