Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a zzr érdekes, már beszéltem vele, csajé tényleg, csak a nyeregből mintha kivettek volna

És ehhez mit szóltok? kicsit furán magasnak tűnik, azt leszámítva szép

És már 220ér is ideadnák a VFR-t, az a legesélyesebb az megállna 350-be ádi nevén. (egy futársrácot komolyan érdekel a majesty 250-ér, nagyonnagyon szorítsatok hogy elvigye
mostanában amúgy is normálisan lehúzódnak, csak egykét birka nem, azoknak meg megmutatom mit vártam volna el.
Hangos kipu ,és már nyílik is előtted a kocsisor mint a pokol kapuja
Csak akkor ültem volna fel hátra,ha erőszakkal odakötöztök az üléshez.
Mi abban a jó,hogy tülekedni kell lámpáknál,és ha előremész anyázódnak,menet közben folyamat nem vesznek tudomást rólad,jó nagyokat kell fékezni,mögötted csikorognak az autók gumijai.
sztem mögöttem ültél volna, más nem élnél, me szívrohamot kaptál volna papper
A magam részéről kihagyom neki a 120.000. hsz-t.
Sanyikám ez nálad foglalkozási ártalom lehet.
Én viszont ÚTÁLOK VÁROSBAN MOTOROZNI! Sok az agyhalott!
Igen. Pupuval mi lehet? Remélem azért rendeződik a dolga jó irányban.
A fórum lelke nélkül valahogy nem az igazi a fórum.
Villamossal?
Gratula!
fú én is átverettem a városon, elég komolyat mentem
A bőrgúnyába ma is meleg volt. Legalábbis a dzsekibe. Ezt felhúzni nyáron,hát nem tudom.
Sziasztok!

Ma nagyon jót motoroztam,nemrég értem haza. Megfürdettem,megtisztogattam a hűtőket,lefujtam a láncot motorozás után. Akksit még nem veszem ki,hátha lesz még ilyen idő mint ma.
Grat! Csak így tovább!
Szasztok. Sikerült a rutin is, jövő héttöl forgalom.
Ezért?
Az nem fordult még meg a fejedben hogy egyszer áprilisban vidd el?
Mi ez a marhaság?
A különböző kategóriákban is vannak jó modellek,Ha tehetném nekem is lenne vagy négy motorom.Szívesen vennék egyhengeres LS650-et,kéthengeres Stelviót, Egy gyors S1000RR-t,és tetszik az Electra Dyna Wide Glide is.Ja és építek egy Qvadot is,mert venni nem tudok.