Olvastam egy honda gyár kiirásában hogy elviekben mikor 5 ezer alá esik a fordulat akkor lehetne csak visszaszorni a sebességeket Gondolom igy lenne örökös
Az lehet de azért a Le függvény az nem árt ha a szakitószilárdságal is stimel szerintem . Ez olyan hogy 530 ban lehet kapni 50 Le re valo vashoz és 200Le+ ost. Tehát valoszinű szét tépi a gyenge 530 ast két kör alatt hiábba egyfomák a csapok . Meg igazábol nálam ott a baj hogy én nem rendeltetészserüen a használom a motorot Amikor 2 személyel 9-10 ezren használval és dobálva oda vissza a sebesség akkor van igazábol drasztikus motorfék is és az gyilkolja a szettet meg ami csak kopo. Nálam egy nyár egy fék betét szett
Nem jó irányból közelíted meg a dolgot. Az 532-es csapjai szélesebbek ezért nagyobb felületen fekszik fel a lánc és szélesebb a lánckerék is.
Ne abból indulj ki hogy melyik szakítószilárdság érték nagyobb, az önmagában nem sokat mond. Neked sem azért szakadt el mert a szakítószilárdság kevés volt.
Ami szakadt abban több mint 20 ezer volt és nyulásra semmit nem állitottam mert nem volt nyulva. Győnyőrüen futott az emelőn olajoztam és igy állandoan ellenőrizni tudtam .
Ne abból indulj ki hogy melyik szakítószilárdság érték nagyobb, az önmagában nem sokat mond. Neked sem azért szakadt el mert a szakítószilárdság kevés volt.