Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazábol most az érint rosszul ,hogy lánc szett csere, Elsö hátsó gumi csere , Olaj csere, igy hirtelenül. És még a töröt cucokrol nem is beszélvel
Dehogy fog!
Mé nem vagy még annyi?
az nem jó mert el fog lustulni a motorod!
Majd ha annyi idős leszek mint te
5 ezerig el sem szoktam forgatni!
Én nem vitatkozom vazze
Használd úgy mint én! Akkor egy darabig elég lesz a fékbetét és a lánc is. És még kevesebbet is fogyaszt!
akkor tedd amit tenned kell!
Olvastam egy honda gyár kiirásában hogy elviekben mikor 5 ezer alá esik a fordulat akkor lehetne csak visszaszorni a sebességeket Gondolom igy lenne örökös
akkor meg mit vitatkozol, nem is értem miért nem 532-est használsz
Az lehet de azért a Le függvény az nem árt ha a szakitószilárdságal is stimel szerintem . Ez olyan hogy 530 ban lehet kapni 50 Le re valo vashoz és 200Le+ ost. Tehát valoszinű szét tépi a gyenge 530 ast két kör alatt hiábba egyfomák a csapok . Meg igazábol nálam ott a baj hogy én nem rendeltetészserüen a használom a motorot Amikor 2 személyel 9-10 ezren használval és dobálva oda vissza a sebesség akkor van igazábol drasztikus motorfék is és az gyilkolja a szettet meg ami csak kopo. Nálam egy nyár egy fék betét szett
Nekem pl ilyen van fent. Egy állat.
Nem jó irányból közelíted meg a dolgot. Az 532-es csapjai szélesebbek ezért nagyobb felületen fekszik fel a lánc és szélesebb a lánckerék is.
Ne abból indulj ki hogy melyik szakítószilárdság érték nagyobb, az önmagában nem sokat mond. Neked sem azért szakadt el mert a szakítószilárdság kevés volt.
Azon sincs lánc
rakd össze a másikat aztán gó!
532 nek gyengébb a szakitása mint az 530 asnak. És még drágább is az 532 mert ritka és ezért nem is akarok reá olyant .
DID 532 ZLV. Nem olcsó de ez kell rá. Pont.
Zsotíííí ho vagy Kő a motorod Jővőhéten
MT3 lánc?
Regina láncrol valaki ? Van benne 200LE + os
Nekem az volt ilyen amivel vettem a vasat 1-2 száz km és állandoan álligatni kellett
Ami szakadt abban több mint 20 ezer volt és nyulásra semmit nem állitottam mert nem volt nyulva. Győnyőrüen futott az emelőn olajoztam és igy állandoan ellenőrizni tudtam .