Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg nagy okosan azt mondja hogy akár melyik szerelőhöz vinném, azok se nyúlnának hozzá addig míg ilyen gyenge a kompresszió.csak elfelejtette hogy ő akart mindenáron karbiszinkront meg karbipucolást csinálni és kettő hetébe tellett hogy mért egy kompressziót, ami másnak szerintem a legelső lett volna.
Meghalt.
a rongy már 1.5 éve rajta van és nem olajos.
úgyhogy abba maradtunk hogy megyek a motorért és hozom el tőle.csak kel egy futót szerezni mert a májsztró úgy beállította hogy neki be se indul.köszi a hozzászólásokat
Nahát ilyen rongyavillán nekem is volt XD Lehet má nincs benne annyi olaj, hogy az új rongy tocsogjon :D
A nőkben valahogy genetikailag kódolva lehet, hogy nem értenek a konzervnyitáshoz.
Asszonynak jeleztem hogy barackkonzervet ennék, erre 10 perc múlva hozza a dobozt 94%-ban kinyitva hogy nem tudja kinyitni.
Úgy nézett ki a doboz mintha már járt volna Hiroshimában az atomtámadás és a cunami idején, majd részt vett volna egy kétnapos lőgyakorlaton egyedüli célpontként.
Vagyis nem értetlen(Tudja ő mit kéne ) hanem kis pénz télire Én már ezt sem zárom ki mert nagyon bele akar hajszolni egy teljes hengerfej ki,be ,össze vissza csizsolásába
végre megnézte a csonkokat de nem úgy ahogy mondtátok hanem leszedte őket a fojtás ki van belőle reszelve(végre már ezt is tudom)a teleszkópon elöl van felrakva egy szövet darab porvédő gyanánt erre ő azt mondja hogy azért van rajta mert fossa az olajat.mondom neki megnézted közelebbről azt a kurva rongyot mert egy csepp olaj sincs rajta az nem zavar.felidegesített rendesen.
De még mi elött kivenné a vezértengöt mért nem hajlando már végre megnézni ,hogy egyáltalán van e szelephézag a jó istenit má Ez értetlen
röviden: ez baromság, mint már sok minden ettől a szerelőtől.
a hézag ellenőrzéséhez elég a deklit levenni.
Ha leveszi a vezérműtengelyt akkor mihez képest ellenőrzi a hézagot?
De azt csinálsz amit akarsz.....Itt már pofáztunk eleget hogy az a szerelő egy kókler
Sziasztok.Először is remélem Pupu jól van,és lesz munkája minél hamarabb.a másik meg beszéltem a szerelőmmel mondtam neki hogy a szelepeket állítsa be és mérjük meg utána is a kompressziót.az előbb hívott és azt mondta hogy nem fogja tudni kivenni a vezérműtengelyt mert a csavarok szar állapotba vannak és lehet bele fog szakadni,meg amúgy se lenne sok értelme a szelepállításnak mer szerinte nem az a baja.szerinte ez egy összetákolt szar. folyt köv....
Simocelli ur isten élőben néztem a sisak is leeset .
reggelt na toljuk tovább a bicajt ma is meló ! garázst csinálunk apósnak.
Hát mondjuk egy pár elemet, amin tegyük fel, hogy nincs sérülés
minek a gyári leírása volt, vtx 1800?
tudom, mindenki ismer, deee... Róóóland !

http://youtu.be/RCS_AHYZ2mE
A fekete országban is ő játszik nem de?
Multkor Zsotííéknál az nagyon faintos volt
akkor most mit csinálsz

http://youtu.be/4WStvEJbzBg
Hú vazzze!
Sanyikám tudod mi a jó mikor vagy fél órán keresztül tiltás környékén használod . Mikor leszálsz egy maradando élmény ,hogy éledben vagy