haggyad máá a faszba. Egyrészt van még biztosító ami nem hirdette meg az árakat maradéktalanul + van még egy rakat időd. A Genertelt hallottad, hogy beszopta?
yog ot festek 60-é jövő héten
Jött a gazdi h 2000 km ment vele mióta megvette és nagyon megbízható motor mindent megérdemel
Nem akartam vállalni,ezé mondom oda teszek egy jó ijesztő számot
Oszt a kkííípembe vágja h tudja kb ennyire számított
Az a baj (szerintem) hogy el vagy kényelmesedve, meg kényeztetve, az üzlet nem így működik. Neked kellett volna olyan ajánlatot tenned aminek nem tud nemet mondani. De nagyon hozzá lehetsz szokva hogy mindent az arcotokba tolnak. A cserét meg (reálisan gondolkodva) elfelejtheted. Persze mindent meg lehet magyarázni.
Belegondoltál mennyiért szerezhette akár az RF-et, vagy akár a VTR-t ha ilyen árban tudja adni? Ezt a BMW-t is ő árulja És csak azért tettem be, hogy lásd nem csak a futottak még kategóriában foglalkozik motorokkal, és nem véletlenül foglalkozik vele. Csak néhány éve dolgozok a kereskedelemben, de azt megtanultam hogy ilyenkor addig kell a ütni a vasat amíg meleg. Az hogy majd megbeszéljük olyan nincs.
Az a nem nem akart eredetileg ott lenni
mert mi van a generetelnéál?
Jött a gazdi h 2000 km ment vele mióta megvette és nagyon megbízható motor mindent megérdemel
Nem akartam vállalni,ezé mondom oda teszek egy jó ijesztő számot
Oszt a kkííípembe vágja h tudja kb ennyire számított
Belegondoltál mennyiért szerezhette akár az RF-et, vagy akár a VTR-t ha ilyen árban tudja adni?