Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó teccik.
Nálam is ugyan ez van
te átkozol engem?! de lehet h anyám gépe szar mert most azt vagyok kénytelen használni.
Attól függ mi baja van.
magyarországon Isten van és nem Allah meg Budha meg ilyenek.
csak kíváncsiságból akarnám megnézni.

mert mi van a generetelnéál?
?Pl..
zsidó misztérium
valami bajod van az arabokkal?
haggyad máá a faszba. Egyrészt van még biztosító ami nem hirdette meg az árakat maradéktalanul + van még egy rakat időd. A Genertelt hallottad, hogy beszopta?
mi vagy te arab!
felbecsülhetetlen!
allah nem akarta igazán, különben mondatott volna velem jó ajánlatot
a faszomba h már 3x számoltattam ki vele a fater motorjéát és a leg végén mindig megszakad és kiírja hogy hiba meg ilyen faszságok!
és spannak kocsi?
namivanmi?
kurva netrisk!
yog ot festek 60-é jövő héten
Jött a gazdi h 2000 km ment vele mióta megvette és nagyon megbízható motor mindent megérdemel
Nem akartam vállalni,ezé mondom oda teszek egy jó ijesztő számot
Oszt a kkííípembe vágja h tudja kb ennyire számított
áááá dehogy is
Na na!Ne mond már!
Őrzöm. Max gyakorolom.
Az a baj (szerintem) hogy el vagy kényelmesedve, meg kényeztetve, az üzlet nem így működik. Neked kellett volna olyan ajánlatot tenned aminek nem tud nemet mondani. De nagyon hozzá lehetsz szokva hogy mindent az arcotokba tolnak. A cserét meg (reálisan gondolkodva) elfelejtheted. Persze mindent meg lehet magyarázni.
Belegondoltál mennyiért szerezhette akár az RF-et, vagy akár a VTR-t ha ilyen árban tudja adni? Ezt a BMW-t is ő árulja És csak azért tettem be, hogy lásd nem csak a futottak még kategóriában foglalkozik motorokkal, és nem véletlenül foglalkozik vele. Csak néhány éve dolgozok a kereskedelemben, de azt megtanultam hogy ilyenkor addig kell a ütni a vasat amíg meleg. Az hogy majd megbeszéljük olyan nincs.