Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megvan a 120ashoz a szervízkönyv, szűk tíz litert ír normál hazsnálat mellett
És én sem vagyok 40-es.
Tudod a kis korzalínód egy kis finom és nőiesen könnyen kezelhető műszer ezekhez képest. (a fogyasztásról nem is beszélve)
szerintem meg a szerelmem lenne és imádnám. nem vagyok 40-es mint Ti, de azért nem vagyok 10 éves csitri aki csak a mergába képes beülni.
asse rossz.
Mindig is mondtam hogy be kéne tiltani mert csak átbaszás.
Én meg pudingot csináltam az előbb.
Akkor jó étvágyat!

Én csak kóbászt vacsiztam,de az is finom volt.
Mindigis tudtam, hogy mocskos mákos csávó vagyok. Gyeeereekeeekk.
Grillezett tengeri halfilé, grill krumpli, Salsa sali, uborka. kis citromlé rá, éééésss kéész vagyok !
Mai story.
Mentem Szeged országba, és Hmvhely-Szeged közt félúton van 1 hely, ahol mindig mérnek. Igaz, jó blokkolóm van, de jobb a tuti, ezért visszalassítottam 110-re, és kihúzódtam. Erre látom, hogy egy Volvó telepjáró elhúz mellettem, eddig a tükörből néztem, úgy 200m-re jött mögöttem.
Jóvan, mennyé, gondoltam, és abban a pillanatban jelzett SCS103-at a cuccom . Láttam a Volvó seggén is a rsz mellett a Blinder fejeket, gondoltam, ezért bátor.
Utána felvettem a tempót, és el is mentem, de bent a városban megint utolért, jeleztem neki, hogy álljon ki, és odamentem, kérdem jelzett a cucc? Mondta, nem, én meg: akkor obi van, kenobi
Utána szidtuk együtt kicsit a powertuningot, aki rápalizta azt a xart, és csá, de odaadtam neki a nevem, ha kell egy működő bloki, akkor híjjon.
csááá
csááá
Sziasztok!
Szia Laci!
Estét az uraknak! A többieknek helló
ja, egyébként a helyes válasz:
az attól függ európai vagy afrikai fecske vagyis azon múlik milyen típusú a lézer blokkolód.
Betoltam ezt a képet a lézerblokkolós topicomba 2 hete, hogy itten most akkó mennyivel szabad menni? Oszt 1 barom készségesen elmagyarázta, hogy 60-al Írtam neki barátilag, hogy vicclapot ne vegyen, mert az neki kidobott pénz, a többiek dőltek a röhögéstől, ez meg még mindig nem vágta
SzaszTomasz, majd írok.
Ja, látom, Gyulánk betette, asszem nekem is ez van. Olyan felbontású kell, mint a mobilod.
Arra figyelj, hogy ugyanaz cég térképei legyenek fent hozzá, különben nem tervez át a határon. Nekem 2011.04. navteq van, azzal jó.
ha letöltöd a torrent fájt, át tudod küldeni mailon. én Sanyinak küldtem így IGO-t. biznisszel mizu?
dilemma
Ncoron van, nekem az műxik a telón, de hiába linkelem, nem tudod leszedni, ha nem vagy tag
Ha nem tudod semmiképp, izenj, és akkor feltöltöm valahova azt, amit már én magamnak leszedtem.