Mai story.
Mentem Szeged országba, és Hmvhely-Szeged közt félúton van 1 hely, ahol mindig mérnek. Igaz, jó blokkolóm van, de jobb a tuti, ezért visszalassítottam 110-re, és kihúzódtam. Erre látom, hogy egy Volvó telepjáró elhúz mellettem, eddig a tükörből néztem, úgy 200m-re jött mögöttem.
Jóvan, mennyé, gondoltam, és abban a pillanatban jelzett SCS103-at a cuccom . Láttam a Volvó seggén is a rsz mellett a Blinder fejeket, gondoltam, ezért bátor.
Utána felvettem a tempót, és el is mentem, de bent a városban megint utolért, jeleztem neki, hogy álljon ki, és odamentem, kérdem jelzett a cucc? Mondta, nem, én meg: akkor obi van, kenobi
Utána szidtuk együtt kicsit a powertuningot, aki rápalizta azt a xart, és csá, de odaadtam neki a nevem, ha kell egy működő bloki, akkor híjjon.
Betoltam ezt a képet a lézerblokkolós topicomba 2 hete, hogy itten most akkó mennyivel szabad menni? Oszt 1 barom készségesen elmagyarázta, hogy 60-al Írtam neki barátilag, hogy vicclapot ne vegyen, mert az neki kidobott pénz, a többiek dőltek a röhögéstől, ez meg még mindig nem vágta
Ja, látom, Gyulánk betette, asszem nekem is ez van. Olyan felbontású kell, mint a mobilod.
Arra figyelj, hogy ugyanaz cég térképei legyenek fent hozzá, különben nem tervez át a határon. Nekem 2011.04. navteq van, azzal jó.
Ncoron van, nekem az műxik a telón, de hiába linkelem, nem tudod leszedni, ha nem vagy tag
Ha nem tudod semmiképp, izenj, és akkor feltöltöm valahova azt, amit már én magamnak leszedtem.
Én csak kóbászt vacsiztam,de az is finom volt.
Grillezett tengeri halfilé, grill krumpli, Salsa sali, uborka. kis citromlé rá, éééésss
Mentem Szeged országba, és Hmvhely-Szeged közt félúton van 1 hely, ahol mindig mérnek. Igaz, jó blokkolóm van, de jobb a tuti, ezért visszalassítottam 110-re, és kihúzódtam. Erre látom, hogy egy Volvó telepjáró elhúz mellettem, eddig a tükörből néztem, úgy 200m-re jött mögöttem.
Jóvan, mennyé, gondoltam, és abban a pillanatban jelzett SCS103-at a cuccom
Utána felvettem a tempót, és el is mentem, de bent a városban megint utolért, jeleztem neki, hogy álljon ki, és odamentem, kérdem jelzett a cucc? Mondta, nem, én meg: akkor obi van, kenobi
Utána szidtuk együtt kicsit a powertuningot, aki rápalizta azt a xart, és csá, de odaadtam neki a nevem, ha kell egy működő bloki, akkor híjjon.
az attól függ európai vagy afrikai fecske
Arra figyelj, hogy ugyanaz cég térképei legyenek fent hozzá, különben nem tervez át a határon. Nekem 2011.04. navteq van, azzal jó.
Ha nem tudod semmiképp, izenj, és akkor feltöltöm valahova azt, amit már én magamnak leszedtem.