Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó kis rántott csirkét.
Még egy pár évig nem lesz köv. tulaj. Sok millát kéne hozzá pótolni, hogy jobbat kapjak. Nem éri meg. Ennek az értékvesztése már lelassult.
Nem tudom, ki ez. Azt látom, hogy aktuell VV celeb

csak egy Kingát ismerek (akit te is), de az fent erősebb
kéne ennem valamit, mit egyek?
Okés, köszi. Nem most lesz, egyenlőre elég volt a pénz kiadásból
Hát ez az! Aztán meg a következő tulaj költhet rá egy csomót mert te elhanyagoltad!
Itt egy hír amit okvetlenül tudnod kell:link
Nem kell kivenni hozzá a blokkot, elég lehúzni a váltót. A kuplung meg ilyenkor nem feltétlenül lesz olajos.
De az annyiba került mint más autónál egy motorgenerál.
Írd össze mi kell.
Túl vagyok a 100ezren. Eddig csak fékbetétet vettem, meg szűrőket, meg olajat.
Nem hinném, hogy kikapták neki a blokkot... akkor soha nem lenne egyedi Corsa olajos kuplunggal
Én? Sznob? Aha
De ez nem azért kéne - nekem is ilyen volt az ágyam felett - mint elérhetetlen álom tárgy. Akkoriban nem volt párja.
A mostani Bimoták is remekművek, de azokban desmo duci van, azt meg még emésztenem kéne
Látod ezért kell olyat venni amiből baromi sok van. (pl mlas bmvje)
atom lenne
ok akkor 4 óra. úgy is sokallom egy kicsit,de nekem így is jó nem kirívóan irreális és nem is én fizettem.
Poti, a Bárdiautónál is érdemes alkatrészeket nézegetni pl. bal külső tükör komplett 2790 Ft. Lehet tudok kedvezményt...
Egyébként sznob vagy-e?
Ha a főtengely szimering a váltó felőli volt akkor az kicsit hosszabb folyamat.
Nemrég még 800 felett volt.
Itt van a szomszédban ha valakit közelebbről érdekel.
Baszki a Furano! Ez volt annak idején a Motorkatalógusban a leggyorsabb gép, 300-at tudott! (hányszor álmodtam vele fiatal koromban! )
Sziasztok!
Az alkatrész árak elég korrektek szerintem is,ha nincs ismerősöd boltban nem kapod meg ennél olcsóbban.Viszont ha csak ezeket csinálták ez még egy kezdő szerelőnek is max 3órás meló.Az meg 27000/3= 9000! óránként Itt nem messze tőlünk van egy merci szakszerviz ott dolgoznak 5000+áfáért.
Na jó estét, most értem haza Pöstről. Kicsit hűvös volt már motoron, de nem vészes, ilyenkor jó a cordura. Itt 2 fok.
Hát igen! Ez valóban gyönyörű!