vegigolvastam okt18-tol. Boccy igen en voltam a tacskonal godollon. Potyi gratula a jogsihoz. Gida fasza munkat vegeztel abrus cuccaival. Nagyon kemenyen tolom a varosba mototozast nagyon osszeszoktam a draga belaval.
Nem hiszem, hogy még maricát is akarna venni arra az 1 útra...
Néztem, Szentes felé csak 12 km-el rövidebb, azt hittem, nagyobb az eltérés - viszont a gugli időben 16 perccel kevesebbet ad, valszeg amiatt, hogy nem kell Szegeden bóklászni.
Pályán rövidebb 4km-el, de több, mint 1 órával hamarabb
Múltkor lemértem, a M43-nyugati M0 közt 1h2perc volt
Szia Maci Laci,végre itt vagy ,volt aki már nagyon hiányolt,azt írta nélküled már nem a régi a fórum!
Ne olvass vissza,nem történt semmi érdekes,Adam még mindig nem, vett motort,csak Poti egy négykerekű tragacsot.
szasztok, vettem telenor simet es tudok telcsirol netezni. Velem egyenlore minden ok, itt volt az mtv es keddid valasztadnak hogy juliusig kiberlik e az egesz studiot. Orulok is meg nem is. Mennek angliaba de ocsemmel komunikalni kihivas. Motoroztam ma haza es megfagytam majdnem nagyon birjuk a hideget a dragammal. Januartol kuldom a pizeket vissza ha az ugy jo. Matol ujra itt csak ekezetek nelkul. Nagyon koszonom a biztatast es a segitseget mindenkinek. Most pedig elkezdem visszaolvasni a kilencven oldalt ne maradjak le semmirol.
Be se kell jönnöd a városba,lezúgsz a pályán,és van lehajtó az 55-re Mórának.Én két óra alatt fenn voltam Szentendrén,pedig csak 130-al nyomtam,és a nullás se volt rövid.
www.youtube.com
magyar motoros amokfutas 2/2
www.youtube.com
Elvonási tüneteim vannak és nem a pia !( jaszi ) !